Oeh! Lindsay Lohan speelt weer in nieuwe kerstfilm

We can't wait!

Kerst is pas net achter de rug, maar Hollywood maakt zich nu alweer op voor een nieuwe kerstfilm. Enne, niet zomaar een kerstfilm. Nee, eentje waar Lindsay Lohan weer in zal spelen!

Comeback

In 2022 verscheen er een super leuke kerstfilm op Netflix waarin Lindsay Lohan haar langverwachte comeback maakte. De kerstfilm Falling for Christmas was een groot succes en Lindsay was terug van weggeweest!

Ruim een jaar later zagen we Lindsay ook een comeback maken in de Mean Girls-remake en binnenkort kunnen we de actrice weer op het witte doek verwachten. Op dit moment wordt er namelijk gewerkt aan een nieuwe kerst-romcom genaamd Our Little Secret.

De cast

Variety wist de eerste namen van de cast te achterhalen en die zijn niet mis! Lindsay Lohan heeft een van de hoofdrollen te pakken, samen met hunk Ian Harding (de knappe leraar uit Pretty Little Liars, remember?). Ook spelen Kristin Chenoweth, Tim Meadows, Chris Parnell en Katie Baker in de film. Leuk feitje: Tim Meadows speelde ook in Mean Girls, dus hij en Lindsay kennen elkaar natuurlijk al.

Het verhaal

Het verhaal gaat over twee exen (Lindsay en Ian) die een wrok richting elkaar koesteren. Toch moeten ze samen kerst zien te vieren wanneer ze ontdekken dat hun nieuwe partners broer en zus blijken te zijn. What are the odds? De film is op dit moment in productie. Het is helaas nog niet bekend wanneer de film op Netflix verschijnt, maar wij gokken in het najaar!

Bron: RTL Nieuws, Variety | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws