Dit is waarom Heidi Klum vaak ‘naakt’ op Instagram verschijnt

'Het gaat om vrijheid'

Ze is inmiddels de vijftig gepasseerd, maar Heidi Klum ziet er nog altijd uit om door een ringetje te halen. Dat ze bovendien strak in haar vel zit, weten we omdat ze regelmatig schaars gekleed of zelfs naakt op Instagram verschijnt. Waarom? Dat legt het supermodel nu ze zelf uit.

Topless op Instagram

Lingerieshoots met haar dochter, zoenfilmpjes met haar lover en de meest krankzinnige Halloween-kostuums: We zijn inmiddels wel wat gewend van Heidi, maar onlangs wist ze ons toch weer te verrassen. Op Instagram plaatste het model een video waarop te zien is hoe ze topless aan het zonnen is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

Vrijheid

Het filmpje riep de nodige vragen op bij haar volgers. Want waarom verschijnt Heidi toch zo graag ‘naakt’ op social media? In de podcast Armchair Expert geeft het model daar voor eens en voor altijd duidelijkheid over. “Ik kan niet wachten om mijn top uit te doen. Het is niet iets seksueels”, stelt Heidi. “Het gaat om vrijheid. Ik wil geen strepen van het zonnen en ik houd ervan om de zon over mijn hele lichaam te voelen in plaats van door kleding heen.” Ook in het water geeft naakt zijn Heidi een boost. “Wanneer je gaat zwemmen, geeft het een bepaalde sensatie.”

Paparazzi

Of ze bang is om vastgelegd te worden door paparazzi? Welnee: “Mensen nemen nou eenmaal foto’s. Het is gewoon wie ik ben. Ik doe niets verkeerd”, vindt Heidi. Ik ga naar een plek waar het mag, ik ga niet naar plaatsen waar duizenden mensen zijn en roep dan: ‘Woehoe.'”

Natuurlijk is het lief dat Heidi dit uitlegt aan haar volgers, maar laten we eerlijk zijn: nodig was het niet echt. Met zo’n lichaam snappen we immers heel goed dat ze te pas en te onpas uit de kleren gaat, right?

Bron: RTL Boulevard, Beau Monde | Beeld: NL Beeld, Instagram @heidiklum

Laatste nieuws