Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Heidi Klum pakt weer uit voor Halloween met spectaculair kostuum

She did it again!

Afgelopen dinsdag was het weer tijd voor de grootste verkleedpartij van het jaar: Halloween. En zoals we allemaal weten, laat de Queen of Halloween Heidi Klum deze feestdag niet zomaar aan zich voorbij gaan. Elk jaar weet ze ons weer te verrassen met de meest extravagante outfits, en ook dit jaar stelde ze wederom niet teleur.

Halloween-feest

Allemaal leuk en aardig, al die Halloween themed party's die overal en nergens georganiseerd worden. Maar er is maar één feest waarvan al maanden gespeculeerd wordt in welke bijzondere outfits we de fameuze genodigden gaan spotten. Vooral van de onthulling van het Halloween-kostum van host Heidi Klum, wordt elk jaar weer een groot moment gemaakt. En ja hoor, she strikes again! Zowel op het feest, als op het internet was ze weer the center of attention door het bijzondere kostuum dat ze droeg.

Een wát?

Op het Instagram-account van Prime Video, wordt Heidi's prachtige kostuum onthuld. En wat bleek? Het topmodel was dit jaar verkleed als een pauw! Oftewel: de romp van de pauw. Voor de belichaming van de welbekende, extravagante veren van dit dier heeft Heidi een tiental acrobaten van Cirque du Soleil opgetrommeld. Wat een top idee! 'Bet you didn't see that coming', luidt het bijschrift onder de video. No, we absolutely didn't!  

De reacties onder het bericht zijn wisselend. Een enthousiaste volger reageert dat het Heidi elk jaar weer lukt om zichzelf te overtreffen en noemt de creatie die ze draagt 'insane'. Maar daarentegen zijn er ook reacties die het kostuum nogal saai vinden in vergelijking met wat het model vorig jaar droeg. Toen verscheen ze namelijk in het kostuum van een worm. Ach, wij zijn elk jaar fan van haar outfits!

Beeld: NL Beeld

Maar ook Heidi's partner Tom Kaulitz mocht deel uitmaken van deze eyecatching outfit. Als wat de beste man dan verkleed kwam? Het ei van pauw-Heidi natuurlijk!

Bron: RTL Boulevard, Elegance | Beeld: NL Beeld