Goede genen: zó ziet de dochter van Heidi Klum eruit

Leni stapt in de voetsporen van haar moeder.

Lees ook

Met haar wapperende, blonde lokken en kilometerlange benen is Heidi Klum nog steeds een enorm begrip in de mode-industrie. Enne, ook haar 17-jarige dochter Leni Olumi Klum heeft inmiddels haar eerste serieuze stappen in de modewereld gezet. Dat de appel niet ver van de boom valt, is wel duidelijk.

Model

Het zal niet als een verrassing komen, maar Leni treedt in de voetsporen van haar moeder. De beauty timmert namelijk hard aan de weg als model, en met succes.

Eind 2020 maakte de stunning dochter van Heidi Klum haar coverdebuut. Enne, niet zomaar een cover. Nee, Leni stond samen met haar moeder op de voorpagina van – jawel – de Duitse Vogue. Niet veel later maakte ze haar catwalkdebuut tijdens de Berlin Fashion Week in Berlijn. Afgelopen april had ze haar eerste solo cover te pakken voor de Duitse Glamour en vorig jaar liep ze op de runway voor Dolce & Gabbana. Dat zijn natuurlijk niet de minste namen. You go, Leni!

Looks

Dat de 17-jarige Leni het zo goed doet in de modewereld, komt niet als een verrassing. De oudste dochter van Heidi Klum lijkt met haar engelengezichtje en blonde lokken namelijk enorm op haar moeder. Benieuwd hoe ze eruitziet? Wij zetten wat kiekjes voor je op een rijtje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leni Olumi Klum (@leniklum)

Enne, tot slot nog een te lief kiekje van mother en daughter. En zeg nou zelf: de appel valt niet bepaald ver van de boom. Wij zijn benieuwd waar Leni over een paar jaar is als model!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leni Olumi Klum (@leniklum)

Hoe trots mama ook is op haar dochter, vorig jaar kwam er wel kritiek op een covershoot van Leni voor het Amerikaanse tijdschrift Rollacoaster. Daar poseerde Leni namelijk in een behoorlijk spicy outfit, wat volgers iets te heftig vonden voor een 17-jarige. Inmiddels lijkt die discussie overgewaaid, en staat Leni nog altijd in de spotlights.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook