Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ah oh: gemoederen lopen hoog op in de zesde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle

Drama, drama en nog meer drama!

In de zesde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle liepen de gemoederen – as usual – hoog op. Zo was de spanning in de Sranang Sweeties om te snijden, gingen de Brokopondo Babes er weer met de winst vandoor én was het tijd voor een wel héél bijzondere verzoening tussen twee dames.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de zesde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle.

Luxekamp

Vorige week kwamen we erachter dat we helaas afscheid moeten nemen van Shanta. Maarre, ook bij de Brokopondo Babes moest iemand naar huis worden gestuurd. Het ging uiteindelijk tussen Jacomien en Vonneke, maar nadat Shirley – net als Esmee en Jacomien – op Vonneke stemde, was het einde verhaal voor Vonneke.

Lang treuren konden de dames echter niet, want ze moesten meteen door naar de volgende opdracht om te kijken wie er in het luxekamp mocht overnachten. Enne, die opdracht was zeker niet makkelijk. Zo moesten de dames op een vlot veertien badeenden verzamelen die op het water van het Brokopondomeer dreven. Na een lange en zware challenge waren het uiteindelijk de Brokopondo Babes die de meeste eenden hadden verzameld, waardoor zij heerlijk mochten overnachten in het luxekamp – tot grote frustratie van de Sranang Sweeties.

Verzoening

Zoals altijd kreeg het team dat in het luxekamp mocht overnachten, nóg een extraatje; dat was deze keer een heerlijk diner. De Sranang Sweeties mochten echter – in ruil voor tweehonderd euro – op de 'gastenlijst' van het diner staan. Daar zeiden ze natuurlijk geen 'nee' tegen, waardoor ze aanschoven tijdens het avondmaal. Maar of de Brokopondo Babes daar blij van werden?

Toch is er ook enige spanning tussen Deveney en de rest van de groep, zo merkt Michella op tijdens het diner. Hoewel de kijkers het waarschijnlijk niet zouden verwachten, was het Michella die Deveney apart nam om te praten. En waar de andere meiden dachten dat ze het juist goed maakten, luchtte Deveney haar hart bij Michella over het feit dat ze zich erg eenzaam voelde in haar team. Hoe dit gaat aflopen, dat is nog de vraag...

Heftige preview

De laatste opdracht die we zien in de zesde aflevering is de geldopdracht. Aan teamcaptains Jacomien en Deveney de taak om te gokken wie het langst op de evenwichtsbalk zou blijven staan – iemand van hun eigen team, of juist iemand van het andere team. Hiermee konden de teams heel wat geld winnen. En hoewel het een nek-aan-nekrace was, waren het uiteindelijk de Brokopondo Babes die er met het meeste geld vandoor gingen.

Ook kregen we alvast een preview te zien van de aflevering van volgende week. Enne, die is zeker niet mals! Zo zien we dat Famke en Deveney het aan de stok krijgen met elkaar, maar ook botert het niet tussen Michella en Michelle. Ai!

Bron: Echte Meisjes in de Jungle | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs