Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chantal Janzen supertrots op optreden van zoon James: 'Zó goed'

'Hij vermoordt me dat ik dit nu zo enthousiast vertel', aldus Chantal.

Chantal Janzen is letterlijk van alle markten thuis. Zo is ze presentatrice, actrice én heeft ze de sterren van de hemel gezongen in een aantal musicals. Enne, dat dat in de familie zit, is wel duidelijk. Zo is haar zoon James ook aardig getalenteerd, vertelt ze trots aan RTL.

Optreden

"Mijn zoon is vijftien geworden, vorige week. En hij had laatst een tweede optreden op school. Hij zit op een speciale school met een muziekopleiding", zo vertelt een trotse moeder. "Dat was zó goed. En hij heeft gewoon... we hebben thuis niks gehoord! Ik zat in de zaal, en ik zei tegen mijn man: 'Oh mijn God, ik heb buikpijn'. En ik ben nooit nerveus voor iets. Nu was ik hartstikke nerveus, want het is dan je kind."

Muziek maken

En hoewel Chantal weet wat voor talent haar zoon James heeft, had ze er toch weinig vertrouwen in. "Ik dacht: dit wordt niks. Ik heb hem nooit horen oefenen. Ik zat daar helemaal zenuwachtig. En het was fan-tas-tisch."

Ze vertelt dat James het nummer Wicked Games van de zanger Chris Isaak zong mét gitaar. "En hij vermoordt me dat ik dit nu zo enthousiast vertel. Want hij wil vooral lekker gewoon muziek maken." Klinkt als een échte puber!

De trotse moeder vertelt daarnaast ook dat James helemaal niet wil shinen op een podium als een 'bekend iemand'. "Hij wil muziek maken. Dus hij vraagt niks aan mij, hij wil niks bij mij en dat vind ik hartstikke leuk. Laat hem lekker zijn eigen pad kiezen", lacht ze.

Chantals Pyjama Party

Afgelopen oktober stond James al eens met zijn moeder op het podium tijdens Chantals Pyjama Party, waar hij de sterren van de hemel zong.

“Mijn persoonlijke hoogtepunt was wel om een liedje met mijn zoon te zingen”, onthulde moeder aan RTL. Toen Chantal haar zoon James vroeg hoe hij het vond gaan, antwoordde hij heel nuchter met: “Ja, ging leuk.” Ha! “Ik zei tegen hem: ‘Jezus man, iets enthousiaster. En toen zei ik het dus tegen mijn moeder, en die zei dat ik helemaal geen commentaar mocht geven.” Chantals moeder vertelde haar dat James namelijk precies hetzelfde als haar is. “Wij kunnen niet heel goed genieten qua hoge pieken ofzo”, lacht Chantal dan. “Dus dat blijft dan altijd een soort flatliner.”

Bron: RTL | Beeld: NL Beeld