Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoogzwangere Anna Nooshin flaneert door de straten van Parijs

De knappe brunette heeft nog energie voor 10!

Sinds Anna Nooshin bekendmaakte dat zij en partner Thijs Boermans een kindje verwachten, mag iedereen haar groeiende babybuik bewonderen op the gram. Zo deelde ze gedurende haar zwangerschap allerlei fancy pregnancy-outfits, en zien we regelmatig leuke kiekjes voorbijkomen. En hoewel we ons zouden kunnen voorstellen dat Anna het hier en daar wat rustiger aan gaat doen, straalt ze als nooit tevoren!

Anna in Paris

Hoever Anna precies in haar zwangerschap is, weten we niet. Maar een ding dat zeker is, is dat Anna nog met volle teugen geniet van alles wat er op haar af komt – inclusief prachtig ronde babybelly. Dit bleek maar weer toen ze onlangs afreisde naar Parijs voor de modeshow van Viktor & Rolf tijdens de Paris Haute Couture Week. Uit een video die ze op Instagram deelt wordt duidelijk dat ze daar samen met onder anderen Eloise van Oranje en Olcay Gulsen vertoeft.

Een té leuke witte baby doll dress van V&R, een stel witte pumps, een Marilyn Monroe-momentje én een glimlach van oor tot oor. De mom to be straalt!

Enne, voor de Emily in Paris-fans onder ons: zien we daar nu Pierre Cadault himself?

Mom life?

Hoewel we onder de indruk zijn van haar appearance in dit stadium van haar zwangerschap, hadden we sowieso al niet verwacht dat Anna de laatste maanden van haar zwangerschap 24/7 in een onesie op de bank zou hangen. Zo plaatste ze laatst nog een set prachtige foto’s met haar babybelly, waarop ze op sommige slechts gehuld was in een stel hoge laarzen

Ze schreef daarbij: ”Hoewel het misschien niet conventioneel is om dit soort foto’s te delen terwijl ik zwanger ben, gaat een deel van dit nieuwe hoofdstuk voor mij over precies doen wat ik wil en minder geven over wat anderen denken.” You go girl!

Bron: Instagram @annanooshin | Beeld: NL Beeld