Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Streamen maar: déze titels verschijnen in februari op Videoland

Dat wordt bingen!

Het is hartje winter, en hoewel we niet altijd blij worden van de donkere dagen en het slechte weer, heeft het ook iets positiefs: we kunnen urenlang op de bank liggen en onze favoriete films en series bingen. Enne, nu februari op de stoep staat, kunnen we op Videoland weer een hoop nieuwe titels verwachten!

The Hunger Games 1 t/m 4

Cancel je plannen voor februari maar vast, want het is tijd voor een heuse Hunger Games marathon. OMG! Waar we onlangs konden genieten van de nieuwe Hunger Games film, namelijk The Ballad of Songbirds and Snakes, kun je vanaf 1 februari alle vier de 'oude' films opnieuw bingen. In de populaire reeks worden ieder jaar doormiddel van een loting onder alle 12- tot 18-jarigen één jongen en één meisje getrokken die mee moeten doen in de landelijke Hongerspelen. Om precies te zijn, zijn dat de films The Hunger Games, The Hunger Games: Catching Fire, The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 en The Hunger Games: Mockingjay – Part 2. 

De Verraders

De Verraders zal er komend seizoen anders uitzien dan we gewend zijn. Het zijn dit keer geen BN’ers die een gooi doen naar de zilverschat, maar mensen die niet bekend zijn bij het grote publiek. Zij konden zichzelf aanmelden voor het populaire programma. Inmiddels zijn de deelnemers geselecteerd en zitten de opnames erop. Omcirkel 16 februari maar groots in je agenda, want dan mogen we weer toekijken hoe de deelnemers liegen en bedriegen, bondjes maken en natuurlijk: elkaar verraden. Exiting! 

House of Kardashian

De familie Kardashian is natuurlijk al jaren op de voet te volgen in hun realityprogramma Keeping Up with the Kardashians, maar binnenkort kun je de soapies nóg beter leren kennen in een driedelige docu. De serie gaat dieper in op hoe de familie in de spotlights is geraakt, wat hen succesvol maakt en hoeveel ze verdienen. Ook bevat House of Kardashians niet eerder getoonde kanten van de Kardashians en doen meerdere mensen uit de inner circle van de familie hun zegje.

PATTY

Het is al een tijdje bekend: streamingdienst Videoland komt met een serie over het leven van één van de bekendste vrouwen uit de Nederlandse showbizzwereld: Patty Brard. De rol van Patty zal in verschillende levensfases vertolkt worden door actrices Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven. En inmiddels is dus ook bekend wanneer we de vijfdelige serie op Videoland kunnen verwachten, namelijk op 18 februari. We zijn benieuwd!

Maar dat is nog niet alles, want er valt veel meer te streamen komende maand! Videoland deelde eerder al een lijstje van alle titels die we mogen verwachten. Enne, dat stelt zeker niet teleur.

Zo kunnen we genieten van de nostalgische film Dirty Dancing, komt Silver Linings Playbook opnieuw op de streamingdienst, én kunnen we voor het eerst zien hoe de Amerikaanse Love Island Games eraan toe gaan. We zijn benieuwd!

Bron: Instagram @Videoland, Archief | Beeld: KUWTK, Instagram