Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winters weer: Nikkie Plessen showt vijf winter(sport) looks

Winterse inspiratie!

Iedere week laat presentatrice en owner en founder Nikkie Plessen van fashion label NIKKIE haar vijf outfits van de afgelopen week zien. Welke van de vijf looks is deze keer jouw favoriet?

Outfit inspiratie

Als hardwerkende vrouw met een modehart showt ze haar persoonlijke stijl. Geïnspireerd door vrouwen als Victoria BeckhamKate Moss en Blake Lively deelt Nikkie Plessen haar kenmerkende eigen outfits met altijd weer die typische eigen mix van trendy, zakelijk sexy, rock-chic en boho-chic.

Hieronder zie je looks die Nikkie de afgelopen dagen droeg. Voor winterse sferen hoef je niet op wintersport te gaan, want ook in Nederland is het nu echt winter. Of je nu in eigen land verblijft of toch lekker op wintersport gaat: Nikkie Plessen voorziet je van de nodige fashion inspiratie.

Skiwear – NIKKIE

Coat – NIKKIE

Beanie – NIKKIE

Sunglasses – NIKKIE

Coat – NIKKIE

Pants – NIKKIE

Bag – NIKKIE

Lipgloss – N BEAUTY 

Coat – NIKKIE

Top – NIKKIE

Pants – NIKKIE

Fanny pack – NIKKIE

Blush – N BEAUTY

Lipgloss – N BEAUTY

Sunglasses – NIKKIE

Coat – NIKKIE

Pull – NIKKIE

Jeans – NIKKIE

Bag – GUCCI

Coat – FIFTH HOUSE

Blouse – FIFTH HOUSE X CHANTAL

Jeans – NIKKIE

Bag – HERMES

Het zal ook de komende dagen nog koud blijven, dus een warme outfit is een must. Of je nu voor een casual chic kantoorlook gaat, of de sneeuw trotseert in een mooi skipak: Nikkie zorgt ervoor dat je stralende het winterweer trotseert. Voor welke look ga jij?

Bron & beeld: Nikkie