Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kraantje Pappie en vriendin onthullen geslacht tweede kindje

Krijgt Maeve een broertje of zusje?

Persbijeenkomst The Streamers 2023 in het GelreDome

Vorige maand maakte Kraantje Pappie het heugelijke nieuws bekend dat hij opnieuw papa wordt. De zanger – die op dit moment in Vrienden van Amstel schittert – deelde gisteren op Instagram wat het geslacht van hun nieuwe spruit gaat worden. En het wordt een...

Aankondiging

Gender reveal

Gisteren hebben Kraantje en lover Sarah op Instagram gedeeld dat kleine Maeve binnenkort een zusje kan verwachten. "Pink Monday", schrijft hij bij een video waarin ze een ballon kapot prikken. Uit die ballon komt roze confetti. Aahw!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Craney (@kraantjepappie)

Het gezin wordt in de comments overspoeld met lieve reacties. "YAAAAAYYY!!! 🌸💖", schrijft Enzo Knol. Ronnie Flex en Emma Heesters laten hartjes achter en Demi de Boer schrijft: "Ahh gefeliciteerd! 🎀"

15 jaar samen

Kraantje Pappie en Sarah zijn al vijftien jaar samen. Afgelopen december zette de zanger Sarah nog in het zonnetje door een aantal lieve foto's te delen. “Al 15 jaar is ze alles wat ik me kan wensen en meer. Deze compilatie wil ik jullie dan ook niet onthouden”, schreef hij bij de kiekjes. “Ik hoor jullie denken: heeft die meid in 15 jaar niet door gehad dat ze echt veel te knap is voor je?! Blijkbaar niet en dat wil ik graag zo houden dus sssssstttt 🤫” Aahw!

Bron: Telegraaf | Beeld: Instagram, NL Beeld

Showbizz
  • ARNHEM, 04-01-2023, GelreDome Media-avond van The Streamers in het GelreDome in Arnhem. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Kraantje Pappie