Kraantje Pappie gaat nieuwe serie voor Radio 538 presenteren

"Lekker ontspannen lullen met je vrienden over van alles terwijl er een camera op je giechel staat, heerlijk!", aldus Kraan.

Hij is een veelbesproken artiest in de showbizzwereld, vormt samen met Suzan en Freek, Snelle, Maan, Ronnie Flex en nog vele andere artiesten De Streamers én presenteert vanaf vandaag een nieuw programma voor Radio 538. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Kraantje Pappie. En wij zijn superhyped!

Home of Hits

Vanaf vandaag kunnen we de 36-jarige rapper zien in de nieuwe serie ‘Home of Hits‘, van Radio 538. Hierin gaat Kraan langs bij bekende Nederlandse artiesten als Snelle, Bizzey, Flemming en een special guest. Oeh, spannend!

Tour

Terwijl de artiesten een tour door hun huis geven, vertellen ze ondertussen verschillende verhalen over de geschreven hits die in de woning van de artiest zijn terug te vinden. Zo ontstaan er vragen als: ‘Welke hit is er ontstaan in de tuin?’ en ‘Welke hit is er ontstaan tijdens het afwassen?’. Op deze manier ontstaat er een heuse muzikale-tour door de woningen heen. Love it!

Enthousiast

Kraantje zelf was ook erg enthousiast over het nieuwe programma die hij mag gaan presenteren. “Toen Radio 538 mij vroeg wat ik echt vervelend vond bij mezelf, maar wel leuk vond om bij anderen te doen wist ik het gelijk: inbreuk op mijn privacy. En zo werd het 538-format ‘Home of Hits’ geboren.”Lekker ontspannen lullen met je vrienden over van alles terwijl er een camera op je giechel staat, heerlijk!”

Home of Hits verschijnt vanaf vandaag om de week op donderdag om 16.00 uur op het YouTube-kanaal van Radio 538.

Bron: Radio 538 | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws