Geweldig: Kraantje Pappie wordt weer vader!

Dochtertje Maeve mag binnenkort een broertje of zusje verwelkomen.

Het is lekker druk met de zwangerschapsaankondigingen deze kerst: gisteren maakte Channah Koerten al bekend opnieuw in verwachting te zijn, en nu hebben ook Kraantje Pappie en zijn Sarah geweldig nieuws: zij worden dit jaar voor de tweede keer ouders.

Nummer Tweave

Maeve, en over een aantal maandjes nummer Twaeve 😆 Merry Christmas!!! ♥️♥️♥️”, schrijft Alex van der Zouwen, zoals Kraantje Pappie echt heet, op Instagram. Alex en Sarah zijn al een aantal jaar trotse ouders van dochter Maeve, en mogen binnenkort dus hun tweede kindje samen verwelkomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Craney (@kraantjepappie)

Lieve reacties

In de reacties worden Alex en Sarah overspoeld met lieve reacties en felicitaties. Zo schrijft Enzo Knol “Super blij voor jullie!! ❤️”, reageert Emma Heesters “Aww!! 😍 congrats!! ❤️”, en zegt Roxeanne Hazes “Zo leuk, lieverds! Gefeliciteerd😍❤️🙌”. Patty Brard kan het niet laten: “Mag ik dan Maeve lenen?! ❤️❤️❤️ congratz!”

15 jaar samen

Zondagavond deelde Alex al een ander lief bericht op Instagram. Op kerstavond vieren hij en Sarah namelijk jaarlijks hun jubileum. Dit jaar was het precies vijftien jaar geleden dat zij een relatie kregen, en van die gelegenheid maakte Alex gebruik om hun leukste foto’s samen te delen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Craney (@kraantjepappie)

“Al 15 jaar is ze alles wat ik me kan wensen en meer. Deze compilatie wil ik jullie dan ook niet onthouden”, schreef hij bij de kiekjes. “Ik hoor jullie denken: heeft die meid in 15 jaar niet door gehad dat ze echt veel te knap is voor je?! Blijkbaar niet en dat wil graag zo houden dus sssssstttt 🤫” Aahw!

Namens Grazia heel veel geluk voor dit mooie gezinnetje!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @kraantjepappie | Beeld: NL Beeld, Instagram @kraantjepappie

Laatste nieuws