Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: déze celebs doen mee aan nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje!

Dat belooft veel goeds!

Releaseparty Geuze & Gorgels Geen Controle

Nu het afgelopen seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis weer achter de rug is, werd er natuurlijk al flink gespeculeerd over een volgend seizoen. En surprise! Vandaag maakte RTL bekend welke celebs in het komend seizoen achter de camera kruipen, waaronder niemand minder dan Kaj Gorgels.

Het Perfecte Plaatje op Reis

Na het succes van de acht eerdere seizoenen en de twee reisspecials, kon een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis natuurlijk niet uitblijven! Eind vorig jaar zagen we nog hoe actrice Loes Haverkort er met de winst vandoor ging, maar een enthousiaste nieuwe groep deelnemers ligt nu alweer op de loer om die titel van haar over te nemen.

Zo maakte RTL Boulevard bekend dat naast Kaj, ook musicalster April Darby, GTST-actrice Sophie Bouquet, zanger Danny de Munk, rapper Leafs, verslaggever Mark Baanders, actrice Susan Visser, presentatrice Fresia Cousino Arias, en presentatrice Gallyon van Vessem het tegen elkaar zullen opnemen in deze derde reisspecial.

Dat belooft nog wat!

Vakantie afgezegd

Het is natuurlijk éxtra leuk dat het hier gaat om een seizoen van HPP op Reis en dat deze lucky few dus meteen een snoepreisje mogen maken voor het programma. Dit keer vinden de opnames plaats in het prachtige Thailand – en dat levert flink wat enthousiaste reacties op van de cast.

Zo verklapt April in gesprek met RTL Boulevard dat zij zelfs haar vakantie heeft afgezegd om mee te kunnen doen. "Het Perfecte Plaatje is één van de mooiste en leukste programma's. Ik denk dat dit een programma is waar heel veel mensen aan mee willen doen. Dus ik vind het zó tof dat ik hier onderdeel van mag zijn. En wat ik nóg toffer vind is dat het de reisvariant is natuurlijk. Daar heb ik zoveel zin in!" Worth it, natuurlijk!

Ook GTST-ster Sophie laat weten héél veel zin te hebben in het avontuur.

"Zoals je ziet al wel wat kunnen oefenen, maar nu gaat het dan ook echt beginnen...", schrijft ze bij de foto's.

Op reis

Tijdens eerdere reis-seizoenen van HPP vertrokken de deelnemers naar Argentinië en Zuid-Afrika, en nu is het dus de beurt aan Thailand. Wanneer de opnames precies plaatsvinden én wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten? Daar houdt RTL de lippen stijf over op elkaar.

Met deze sterren-cast kunnen wij in elk geval niét wachten tot het zover is. Fingers crossed dat ons geduld niet al te erg op de proef wordt gesteld....wij zetten de popcorn vast klaar!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Entertainment
  • Beeld: NL Beeld