Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Steel de show tijdens carnaval met dit tompouce carnavalpak van HEMA

Je scoort 'm al voor 20 euro.

In februari is het weer tijd voor carnaval: beneden de rivieren veranderen steden in één groot feestterrein. En wellicht lijkt het nog heel ver weg, maar je kunt nooit vroeg genoeg beginnen met het bepalen van je outfit(s). Heb jij al leuke ideeën, of kan je nog wel wat inspo gebruiken? Met dit pak van HEMA ben je er in ieder geval van verzekerd dat iedereen je om op te eten vindt!

Verkleden

Verkleden: de één heeft er gruwelijke een hekel aan, de ander kan z'n geluk niet op wanneer carnaval season weer aanbreekt. Deze mensen staan te popelen om hun gekste outfit(s) weer uit de kast te trekken en te hossen op de typische carnavalsmuziek. Van schattige Tinkerbell tot lompe bierfles, en van stoere piraat tot sexy kat, elk jaar is er weer genoeg ruimte voor creativiteit. En dit jaar kunnen deze verkleed-liefhebbers een origineel kostuum aan hun collectie toevoegen.

Jaar van de tompouce

Dat je deze trend niet hebt meegekregen achten we bijna onmogelijk, maar 2023 was hét jaar van de tompouce. Toen een bakker de geniale - en super lekkere - combinatie van de 'crompouce' bedacht, was het hek van de dam. Zo kwam winkelketen HEMA met tompouce nagellak en scoor je daar een heuse tompouce koffer, maar laten we vooral de tompouce satisfyer ook niet vergeten.

Hoewel we inmiddels best wel een beetje tompouce-moe zijn, worden we van dit té grappige carnavalpak toch wel weer enthousiast. HEMA komt namelijk met een geweldig tompouce verkleedpak. Hoe dat er dan precies uit ziet? Nou, zo dus:

@hemanederland Je kan niet vroeg genoeg voorbereid zijn op Carnaval. En in dit pak kan het ook niet anders dan dat je de show gaat stelen. Wij zeggen: RENNEN naar de winkel! 💃😁 #tompouce #HEMA #carnaval ♬ original sound - daily nicki verse

Prijs

Dus, mocht jij er met carnaval bij willen lopen als een snack, dan is dit vrolijke kostuum perfect voor jou. Je scoort het pak voor een spotprijsje van 20 euro, en het kan gedragen worden vanaf maat 140. Mocht het pak alsnog iets te groot zijn in de lengte, dan kun je dit gemakkelijk aanpassen met behulp van de handige drukknopen. Het pak is daarnaast een praktische optie, voor degenen die geen zin hebben in moeilijke outfits. Je viert namelijk onbezorgd feest door de handige binnenzak met klep, waar je bijvoorbeeld je sleutels of telefoon in kunt bewaren.

Online is het pak helaas uitverkocht, maar bij verschillende HEMA-filialen ligt het product nog gewoon in de schappen. Dus ga jij carnavallen in februari? Ren dan alvast naar de HEMA!

Bron: HEMA, TikTok @hemanederland | Beeld: NL Beeld