Hilarisch: HEMA komt met tompouce nagellak

Wait, what?

Dat we voor al onze schoolspullen, rookworsten en tompoucen bij de HEMA moeten zijn, weet natuurlijk iedereen. Maar tompouce-lovers opgelet, want het aanbod is wederom uitgebreid. De winkelketen verkoopt nu namelijk ook de kleuren van het iconische gebakje als nagellaksetje. Wait, what?

Nagellak

Het is geen enorme verrassing dat HEMA op de proppen komt met een nieuw product gerelateerd aan een tompouce. Ze hadden namelijk al eerder shirts en sokken met het gebakje in hun assortiment en de winkelketen heeft zelfs tompouce-bier verkocht. En nu vonden ze duidelijk dat het weer tijd was voor iets nieuws. En to be honest, wij zijn hier stiekem heel erg blij mee.

Tompouce

De kleuren van het nagellaksetje zijn natuurlijk in de kleuren van een tompouce. Dat betekent: roze voor het glazuur, geel voor de room en bruin voor het bladerdeeg. Naast dat je je nagels nu kan omtoveren tot het gebakje, zijn de zachte kleurtjes in het setje allemaal perfect voor de zomer. Pastel roze en geel zijn prefect voor jouw summer nails en sure, bruin mag dan wel het meest geassocieerd worden met een herfstkleur, ook deze zomer zijn bruintinten helemaal hot.

@sanne.js

hoe leuk weer van de @hemanederland !! 🤎 #fyp #tompouce #tompoes #voorjou #hemanagellak #hema #nagellak #foryoupage

♬ Yesterday’s Sunshine – Grapefruit

Limited edition

Helaas is het tompouce nagellaksetje niet verkrijgbaar in de winkel of te bestellen via de website. De enige manier om het te bemachtigen, is door het in te wisselen voor 100 punten op je HEMA-pas. Deze gratis limited edition tompouce nagellak kan worden opgehaald tot en met zondag 30 juli 2023, of zolang de voorraad strekt. Dus als je deze iconische nagellak wilt hebben, wacht dan niet langer en begin met sparen voor die punten!

Bron: FemFem | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws