Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: Carlo Boszhard licht tipje van de sluier op over The Real Housewives-reünie

'Er waren inmiddels zoveel tranen gevallen'

Nu het einde van het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam is aangebroken, kunnen we nu al niet meer wachten op een nieuw seizoen vol drama en juice. Maarre, wacht eens even! Er komt namelijk weer een heuse reünie. Yay! Dit keer was het weer aan Carlo Boszhard om de reünie-aflevering te presenteren. Enne, als we hem mogen geloven, kunnen we heel wat tranen verwachten.

The Real Housewives of Amsterdam

We hebben volop genoten van het tweede seizoen van The Real Housewives of AmsterdamNieuwkomer Tamara zorgde meteen voor een heleboel drama en ruzies, en is dan ook niet meer weg te denken uit de serie. Maar naast een hoop drama zagen we dit seizoen ook de persoonlijkere kant van verschillende housewives. Zo deelde Kimmylien openhartig dat ze twijfelde om te stoppen met haar bedrijf en liet ook Hella zich van haar kwetsbare kant zien. Helaas komen de avonturen van alle dames nu weer tot een einde, maar niet zonder goede afsluiting.

Reünie

Het seizoen kan natuurlijk niet worden afgesloten zonder een juicy reünie-aflevering. Aan presentator Carlo Boszhard de eer om deze aflevering, net als vorig jaar, te leiden. “De eerste reünie van The Real Housewives of Amsterdam verliep chaotisch”, blikt hij terug in zijn column. “Hoe krijg je ook meer dan vier uur vol drama nog enigszins begrijpelijk als meer dan de helft eruit gemonteerd moet?” legt de presentator uit. “Maar het tweede seizoen van het grote succes op Videoland voelde anders.”

Relevante dingen

“Dus begon ik met goede moed aan de presentatie van een nieuwe reünie. Zo’n afsluiting mag bij zo’n programma schuren, maar moet ook verbinden”, vindt Carlo. “En daar stonden we dan na afloop, alle dames en ik elkaar omhelzend. Er waren inmiddels zoveel tranen gevallen”, verklapt de presentator. “Nee, het ging niet over een vlek in een Gucci-tas, maar over de echt relevante dingen in het leven.”

Wij kunnen nu al helemaal niet meer wachten! Volgende week is het zover, op donderdag 11 januari verschijnt de reünie van The Real Housewives of Amsterdam op Videoland waarbij alle dames zullen aanschuiven. Zet het in de agenda!

Bron: Beau Monde, Love Reality, Televizier | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs