Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: nieuwe Tinder functie maakt swipen voor je bestie mogelijk

Dit is alles waar we ooit van hebben gedroomd én meer.

Hoewel jij uiteindelijk door het leven moet met een potentiële lover, vinden we (to be honest) de mening van onze bestie ook erg belangrijk. En juist dat onderdeel introduceert Tinder nu in een gloednieuwe functie. Beter wordt het niet!

Tinder Matchmaker

Onze gebeden zijn verhoord: in je eentje naar links of rechts swipen is verleden tijd! You need a wingwoman, en als het even kan je beste vriendin! Want laten we eerlijk zijn: na al die mislukte pogingen in je dateleven weet jouw bestie – door het eindeloos aanhoren van de verhalen – als geen ander wat jij dit keer nodig hebt. Goed nieuws: datingapp Tinder lanceert de functie ‘Matchmaker’, zodat je beste vriendin je te hulp kan schieten. Geef de zoektocht even uit handen en laat je verrassen door de selectie van je BFF!

Wingwoman

Hoe dit precies werkt? Eerst even je bestie uitnodigen. Dit doe je door naar instellingen te gaan en vervolgens op Matchmaker te klikken. Je ontvangt nu een link om met je beste vriendin te delen. Het swipen kan beginnen! De uren erna kun je niet zien wie ze allemaal naar rechts aan het swipen is. Spannend! Nadat de link is verlopen, krijg je de profielen van de potentiele lovers die jouw wingwoman heeft uitgekozen te zien. Yay! Let wel: je kunt maximaal 15 van die unieke links per dag versturen en deze verlopen na 4 uur.

Ben jij degene die aan de slag gaat voor iemand anders? Dan werkt het natuurlijk exact hetzelfde. Fijn is ook dat je ervoor kunt kiezen om met een bestaand account in te loggen, óf je als gast op het Tinder web te begeven. Zo kun je op zoek naar een hubby voor je bestie, zonder je eventuele eigen relatie op het spel te zetten. Ha! Anders blijven we bezig natuurlijk...

Good to know: de functie is op dit moment nog niet in Nederland beschikbaar, maar zal waarschijnlijk wel binnenkort lanceren in ons land. Wij zijn benieuwd!

Bron: Girlscene | Beeld: NL Beeld