Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yvonne Coldeweijer openhartig over keizersnede: 'Het is best pittig'

'Het is een hele heftige buikoperatie en ik had het een beetje onderschat', geeft ze toe.

Rechtzaak Samantha Steenwijk vs Yvonne Coldeweijer

Nog niet zo lang geleden maakte Yvonne Coldeweijer het prachtige nieuws bekend dat ze is bevallen van haar zoontje Ted. En waar de meesten juist kiezen voor een natuurlijke bevalling, ging Yvonne voor de optie van een keizersnede vanwege medische redenen. Hoewel de juicekoningin hier eerder nog niet echt iets over losliet, laat ze recent op haar Instagram-account weten hoe de bevalling ging.

Heftige bevalling

"Daar ben ik weer, leuk hé?", begint Yvonne op haar Instagram-stories. (...) "Ik ben vijf á zes weken weggeweest omdat ik moest baren. Dat is gelukt", lacht ze. Ook legt ze uit dat de bevalling middels een keizersnede werd gedaan wegens een medische reden. "Nou, deze keizersnede, dat mag je best weten, dat was best pittig. Ik heb best wel veel verdrongen van die dag. Het is een hele heftige buikoperatie en ik had het een beetje onderschat", geeft ze toe. (...) "Maar, we zijn helemaal verliefd en hij doet het goed."

Daarnaast onthult de juicekoningin ook alvast haar goede voornemens van 2024. "Ik wil gewoon weer lekker gaan knallen dit jaar met de juice." Duidelijk!

Bevallen

”Vanaf nu zijn wij 3 samen 1✨ Ted 💙 08-12-2013”, luidde de caption van het bericht waarin Yvonne haar new born voorstelt aan haar volgers. Wat een prachtige naam! Bij deze aankondiging worden twee té lieve kiekjes van de kleine spruit gedeeld. Zo zien we een close-up van het mooie ventje en een foto waarbij de kersverse ouders met hem op de bank zitten te genieten. Op de achterkant van hun badjassen staat ‘Papa van Ted’ en ‘Mama van Ted’ geborduurd. Héle trotse ouders dus. Te lief!

Liefdesleven

De juicekoningin houdt haar eigen liefdesleven altijd heel goed geheim. Alleen tijdens de zwangerschapsaankondiging en met het introduceren van de kleine krijgen we een kiekje te zien van haar lover. Enne, we moeten zeggen: het ziet eruit als een happy couple! Wie de vader van het kindje is? Volgens juicekanalen zou hij Max heten. Maar veel meer komen we nog niet over hem te weten. Wij wensen het gezinnetje in ieder geval erg veel geluk toe.

Bron: Instagram @lifeofyvonne, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 15-04-2022, Rechtbank Amsterdam Yvonne Coldeweijer moet voor de rechter verschijnen. De roddelvlogger, die achter het ‘juicekanaal' Life of Yvonne zit, wordt naar eigen zeggen aangeklaagd door zangeres Samantha Steenwijk. In een video zei Coldeweijer dat de zangeres illegale dieetpillen gebruikt om af te vallen, wat volgens Steenwijk niet waar is. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Yvonne Coldeweijer