Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de goede voornemens de Echte Meisjes in de Jungle

'Mijn goede voornemens voor 2024 zijn: vooral niet veranderen'

Het nieuwe jaar staat voor de deur! Tijd om goede voornemens te maken, zo dacht ook de cast van Echte Meisjes in de Jungle. In een video op Instagram delen de dames hun doelen voor 2024. Al moeten we dit volgens Videoland 'met een korreltje zout' nemen. Hmm!

Niet veranderen

"Mijn goede voornemens voor 2024 zijn: vooral niet veranderen", begint Michella. "Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar is dat ik niet zomaar meer alles in mijn mond stop", aldus Lesley. En terwijl de ladies hun doelen voor volgend jaar vertellen, trakteert Videoland ons op nieuwe beelden vanuit de jungle. Zo zien we onder meer dat er weer een gevreesde eetproef op het menu staat dit jaar.

Minder zout eten

"Dat ik minder snel mensen moet veroordelen", neemt Esmee zich voor. "Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar is minder zout eten", gaat Shirley verder. Vervolgens zien we hoe ze een bizarre hoeveelheid zout op een boordje strooit in de jungle. "Anders zit er geen smaak aan. We hebben ook geen saus." Oh my! "Dat ik me volgend jaar alleen nog maar omring met mensen die het beste met me voor hebben, die mij geluk brengen en heel veel liefde geven", aldus Famke. En Shanta? Die doet niet aan goede voornemens. "Ik ben al perfect, wat moet ik nog doen", lacht ze. Ha!

Op naar de jungle

Nog maar heel even geduld, want Videoland begint 2024 héél goed met het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Op 1 januari gaat het seizoen van start en we worden meteen getrakteerd op twee afleveringen! De cast bestaat dit jaar uit niemand minder dan Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi, Kelly van der Veer, Esmee Ipema, Louisa Janssen, Michella Kox en niemand minder dan Vonneke Bonneke. We can't wait! 

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs