Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Too bad: Dave Roelvink en vriendin Jazzlyn uit elkaar

'Pijnlijk om te moeten accepteren dat ons gezin uit elkaar valt'

Première Tino Martin - Onderweg naar Jou

Dave Roelvink heeft vanmiddag treurig nieuws gedeeld op zijn Instagram. De dj en zijn vriendin Jazzlyn hebben namelijk besloten om een punt achter hun relatie te zetten.

Uit elkaar

"Bij deze wil ik jullie laten weten dat mijn vriendin en ik hebben besloten om te stoppen met onze relatie", schrijft Dave vanmiddag in zijn Instagram Stories. "Pijnlijk om te moeten accepteren dat ons gezin uit elkaar valt waar ik zo trots op ben", vervolgt hij.

Dave legt uit dat hij het gevoel had dat hij en Jazzlyn vooral nog samen waren voor hun zoontje, Dean. "Ik weet uit ervaring dat een kind twee gelukkige ouders nodig heeft want mijn ouders zijn vroeger ook puur mijn broer en mij te lang bij elkaar gebleven en dat hebben wij niet positief ervaren."

Regeling

Hij benadrukt dat hij en Jazzlyn geen ruzie hebben en goed uit elkaar gaan. "Gelukkig is er geen ruzie en hebben we we samen deze pijnlijke beslissing in goed overleg genomen."

"We gaan ervoor zorgen dat onze zoon er zo min mogelijk van gaat voelen en hebben goede afspraken gemaakt over de omgangsregeling." Dave werkt verder nog altijd aan zijn herstel. "Ik focus mij in deze moeilijke periode op onze zoon en mijn familie."

Dave en Jazzlyn werden in oktober 2021 ouders van zoontje Dean. Het kleine mannetje blies afgelopen oktober alweer twee kaarsjes uit. Papa Dave verbleef de afgelopen weken in Zuid-Afrika in een afkickkliniek om te herstellen van zijn verslaving. Inmiddels is hij weer thuis en gaat het stukken beter.

Bron: Shownieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • AMSTELVEEN, 26-09-2022, Schouwburg Amstelveen Premiere van de theatertournee van Tino Martin - Onderweg naar Jou in Schouwburg Amstelveen. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzly