Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aaah! Ryan Gosling dropt kerstnummer van 'I'm Just Ken'

Merry Kristmas!

Barbie European Premiere London

I’m just Ken and I’m enough, and I'm great at doing stuff“, het nummer werd een enorme hit na de populaire Barbie-film. Het superemotionele liedje van Ken – a.k.a. Ryan Gosling – viel zó goed in de smaak, dat de acteur nu speciaal een kerstversie van het nummer heeft gemaakt.

Populair nummer

Iedereen die Barbie heeft gezien in de bioscoop weet wat voor een absolute banger I’m just Ken is, right? In het nummer uit Ken zijn gevoelens en laat de strijd zien die hij heeft met zelfacceptatie en de erkenning tussen stereotypen en onbeantwoorde liefde. Het nummer werd een ware hit en daarom heeft Ryan Gosling het nummer in een nieuw jasje gestoken. Eh, drie nieuwe jasjes maar liefst, waaronder dus eentje in een kerstversie.

In het kerstliedje dat I'm Just Ken (Merry Kristmas Barbie) heet, zien we Ryan Gosling in een studio staan die volledig is versierd met kerstverlichting. Samen met artiest Mark Ronson heeft hij zingt hij I'm Just Ken zoals je 'm nog niet eerder gehoord hebt.

Optreden

"Do you think it's too Christmas?", vraagt Ryan zich hardop af in de videoclip. Hoewel het donker is in de studio, zet Ryan net voor zijn optreden toch een zonnebril op. "Because the world can have Ken's voice but only Barbie can have this eyes." Aaahw!

Het nummer is onderdeel van een EP, bestaande uit meerdere nummers. Naast de kerstversie vind je op de EP ook een akoestische versie en een remix van Purple Disco Machine (bekend van de hit 'In the Dark'). En goed nieuws, want deze komen alle drie op Spotify! De nummers gaan in ieder geval op repeat tijdens het kerstdiner.

Bron: Film vandaag | Beeld: YouTube, NL Beeld

Showbizz
  • Ryan Gosling at the Barbie European Premiere at Cineworld in Leicester Square, London, United Kingdom on 12 July 2023., Credit:Cat Morley / Avalon