Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Surprise! Vonneke Bonneke maakt opwachting in Echte Meisjes in de Jungle

Spannend!

Het nieuwste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle moet nog van start gaan, maar Videoland komt nu al met een plottwist. Niemand minder dan Vonneke Bonneke zal namelijk later aansluiten bij de meiden in de jungle. Grazia sprak met Vonneke Bonneke over haar deelname.

De cast

Omcirkel 1 januari maar groots in je agenda, want dan gaat het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle van start. De cast bestaat dit jaar uit niemand minder dan Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi, Kelly van der Veer, Esmee Ipema, Louisa Janssen en natuurlijk: Michella Kox!

Maar, de makers hebben een verrassing voor ons in petto: want Vonneke Bonneke zal later aansluiten in de jungle. Oeh! In gesprek met Grazia vertelt Vonneke onder andere waarom ze ja heeft gezegd tegen haar deelname en hoe ze zich heeft voorbereid.

Reality TV

"Ik had nog maar een keertje reality gedaan en Echte Meisjes in de Jungle vind ik echt een tof programma", vertelt Vonneke Bonneke. "Bij het eerste seizoen had ik al zoiets van: ik wil hier echt aan meedoen. Dus toen ik gevraagd werd heb ik eigenlijk gelijk ja gezegd."

Qua voorbereiding is Vonneke van tevoren gaan sporten. "Ik was net bevallen, dus ik kon niet met mijn nog half zwangere buik daarheen. Dus ik ben wel gaan sporten", aldus Vonneke. Eenmaal in de jungle aangekomen was het meteen flink wennen. "Ik mistte toch wel echt mijn bed. Dat luxe kamp was helemaal niet zo luxe. Ik zweette me kapot in dat bed. En de hangmat stonk naar andere mensen omdat je elke keer moest wisselen", vertelt ze.

Beeld: Videoland (Rob Jacobs, Jasper Suyk)