Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vanaf déze datum is de nieuwe serie Máxima te zien bij Videoland

Pak de agenda er maar bij!

Binnenkort verschijnt er een gloednieuwe serie op Videoland, over het leven van Máxima. In de zesdelige dramaserie over onze koningin zien we haar leven vanaf de ontmoeting met Willem-Alexander tot haar huidige leven. Enne, de streamingdienst heeft nu ook eindelijk de startdatum van Máxima bekendgemaakt!

Teasers

In februari vorig jaar kondigde Videoland aan dat er een dramaserie over het leven van Máxima in de maak was. Sindsdien deelde de streamingdienst de ene na de andere teaser: van het eerste kiekje vanaf set tot de titelsong én de allereerste beelden van de serie. Over een releasedatum tastten we echter maandenlang in het duister – tot nu!

April 2024

Videoland laat in een persbericht weten dat we in de lente van het nieuwe jaar ein-de-lijk kunnen beginnen met het streamen van Máxima. Vanaf zaterdag 20 april is er wekelijks een aflevering te zien. Een kleine opfrisser: de serie is gebaseerd op het boek Moederland: De jonge jaren van Máxima Zorreguieta van Marcia Luyten, en vertelt het verhaal van Máxima's leven – vanaf haar jongere jaren in Argentinië tot aan haar huidige leven als koningin van Nederland. Het startpunt van de serie is de eerste ontmoeting van Máx en Willem-Alexander in 1999.

Van dat moment verscheen onlangs al een kleine preview:

Hoofdrollen

Zoals eerder al bekend werd gemaakt, worden de hoofdrollen in de serie vertolkt door Delfina Chaves (Máxima) en Martijn Lakemeier (Willem-Alexander). De rol van prinses Beatrix wordt gespeeld door Elsie de Brauw en Sebastian Koch kruipt in de huid van prins Claus.

De eerste beelden beloven al heel veel goeds en we kunnen niet wachten tot we de serie eindelijk aan kunnen zetten. Wij beginnen alvast met aftellen tot april!

Bron: Videoland, Beau Monde | Beeld: Martijn van Gelder