Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bibi Breijman: ‘Trots dat ik mijn kinderen mee kan geven dat liefde altijd het belangrijkste is’

'Ik ben blij dat ze echt als broertje en zusje met elkaar kunnen opgroeien'

Vorige week maakte Bibi Breijman het heugelijke nieuws bekend dat ze, samen met Waylon, een derde kindje verwacht. In de nieuwste Grazia vertelt onze covergirl, die al een dochter en zoon heeft, meer over het moederschap én haar zwangerschap.

Trotse moeder

“Ik ben trots dat ik twee kinderen heb die gezond zijn en die het goed hebben", zegt Bibi vol trots over dochtertje Teddy en zoontje Chester. "En ik ben trots dat ik hen mee kan geven dat liefde altijd het belangrijkste is. Verder ben ik blij dat ze echt als broertje en zusje met elkaar kunnen opgroeien", vertelt ze. "Mijn eigen broertje en zusje hebben een andere vader en ik scheel acht en negen jaar met hen, waardoor we in andere levensfasen zaten. Ik kon er echt met liefde naar kijken hoe zij samen opgroeiden en maatjes voor het leven waren, dat gun ik mijn eigen kinderen ook.”

Andere keuzes

Of Bibi andere keuze zou hebben gemaakt in haar relatie als ze geen kinderen had gehad? "Misschien wel", geeft ze toe. "Ik ga mijn kinderen niet de dupe laten zijn van fouten die wij als volwassenen maken. Ik heb zelf het verdriet van een scheiding op jonge leeftijd van dichtbij gevoeld. Dat gevoel dat ik ’s avonds of in het weekend heel graag met mijn vader mee wilde, omdat ik hem zo had gemist, maar eigenlijk ook niet bij mijn moeder weg wilde. En als mijn vader dan wegging, moest ik huilen, omdat ik het zielig vond voor hem", vertelt de zangeres. "Ook al hebben mijn ouders het op een heel goede manier gedaan samen – hun liefde voor mij stond altijd centraal – je draagt als kind toch een gemis mee, en dat wil ik niet voor mijn eigen kinderen.”

Zwangerschap

Afgelopen week maakte Bibi bekend dat ze een derde kindje verwacht samen met Waylon. Helaas moest ze kort daarna naar het ziekenhuis omdat ze wederom kampt met heftige zwangerschapsmisselijkheid (HG). Op het moment dat we Bibi spraken voor dit interview, wist ze nog niet dat ze zwanger was. "Ik ben pas zeven weken zwanger", vertelt ze ons nu. "Ik had het nog graag in intieme kring gehouden, maar dat gaat nou eenmaal moeilijk als je last hebt van HG", legt ze uit. "We zijn heel gelukkig!"

Het volledige interview met Bibi lees je in de nieuwste Grazia. Nu in de winkel! 

Tekst: Jill Waas | Fotografie: Kwadwo Amfo @ Czar Amsterdam