Bibi Breijman opnieuw in het ziekenhuis door zwangerschapsmisselijkheid

Beterschap, Bibi!

Eerder deze week maakte Bibi Breijman het heugelijke nieuws bekend dat ze in verwachting is van haar derde kindje. En helaas voor Bibi heeft ze – net zoals bij haar eerste twee zwangerschappen – weer last van enorme zwangerschapsmisselijkheid.

Derde zwangerschap

Hoewel Bibi enorm blij is met haar derde zwangerschap, is zwanger zijn voor Bibi niet altijd even makkelijk. Zowel tijdens de zwangerschap van dochtertje Teddy als die van babyboy Chester, had Bibi last van hyperemesis gravidarum, oftewel extreme misselijkheid. Hier werd ze zelfs meerdere keren voor opgenomen in het ziekenhuis. Helaas is dit ook nu weer aan de orde en moest Bibi naar het ziekenhuis.

Ziekenhuis

Waylon deelt op Instagram dat Bibi voor de tweede keer deze week weer in het ziekenhuis ligt vanwege de misselijkheid. “Beter wordt het weer een leuk kind”, schrijft hij erbij.

Het management van Bibi heeft aan RTL Boulevard laten weten dat het om een dagopname gaat waarbij Bibi vitamines krijgt toegediend. Ze verkeerde in een verzwakte toestand als gevolg van overmatig braken. Aii.. Beterschap, Bibi!

bibi

Aankondiging

Afgelopen woensdag kondigde Bibi op haar Instagram aan dat ze opnieuw in verwachting is. Zo konden we in een video zien hoe Bibi het heugelijke nieuws aan haar andere kids vertelde op Pakjesavond. Vooral dochtertje Teddy leek onder de indruk van het vrolijke nieuws. ”Echt? Kijken?”, klonk het nadat de boodschap een beetje doorgedrongen is. Nadat ze zelf even heeft gevoeld, had ze al snel een prangende vraag: ”Is dit een meisje?” Cute!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @official_waylon_music

Laatste nieuws