Oeps: Bibi Breijman maakt foutje bij naam van dochtertje Teddy

'Hoeveel dingen doe jij tegelijk?'

Dat een foutje zo gemaakt is, heeft Bibi Breijman onlangs aan den lijve ondervonden. De mom heeft namelijk een kleine blunder gemaakt toen ze de naam van haar dochtertje Teddy moest doorgeven. Oeps!

Verkeerde naam

Op Instagram Stories deelt Bibi een foto van de nieuwe Museumkaart die ze voor dochtertje Teddy heeft aangevraagd. Dat aanvragen heeft ze echter iets te snel gedaan, want in plaats van ‘Teddy’ staat er nu ‘Twddy’ op de kaart. Oh no! Een foutje waar moeder en dochter nog een heel jaar tegenaan moeten kijken.

Tja, als moeder heb je natuurlijk een druk bestaan, en dan is zo’n foutje snel gemaakt. Echter is het bij Bibi’s eigen Museumkaart ook niet helemaal goed gegaan. Want in plaats van ‘Breijman’ staat er nu ‘Beeijmn’ op de pas. “Hoeveel dingen doe jij tegelijk?” grapt Bibi bij de foto.

Bibi Breijman
Bron: Instagram @bibibreijman

Gezin

Naast dochtertje Teddy heeft Bibi samen met Waylon ook nog een zoon, genaamd Chester. Het gezin heeft een turbulente tijd achter de rug, maar inmiddels is de rust weer wedergekeerd. Waylon vertelde vorige maand aan tafel bij Khalid & Sophie dat het nu eindelijk weer beter en is ‘alles lekker rustig’. Enne, ‘dat ook weleens lekker’, zei de zanger.

Nieuwe baby

Onlangs deelde Bibi nog groot nieuws. Ze is namelijk bezig met muziek. En niet één liedje, maar een hele EP. “Ik heb muziek serieus op de eerste plek gezet de afgelopen drie jaar. Schrijven, schrijven, dag en nacht ideeën, dictafoon vol blèren, uitwerken, samenwerkingen zoeken, een muzikale richting vinden. Materiaal om over te schrijven was er ineens in overvloed”, legt ze uit. Naar eigen zeggen gaat Bibi “een nieuwe baby afleveren!” Stay tuned zegt ze, want “Ik ben in ieder geval hard aan het broeden op mijn eerste EP.”

Bron: Instagram @bibibreijman, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws