Love is in the air: Mattie Valk dolgelukkig samen met Qmusic-collega

Wat een stralend stel!

Love is in the air – of moeten we zeggen on air? Mattie Valk heeft vandaag namelijk bekendgemaakt dat hij weer dolgelukkig is in de liefde, en wel samen met een Qmusic-collega. Op Instagram deelt de verliefde radio-dj voor het eerst een kiekje van hem en zijn nieuwe vlam.

Mattie en Kiki

Mattie Valk is weer verliefd! En dat mag iedereen nu weten. “Kiki. Knapper en liever dan de kat;-) ❤️🎄”, schrijft hij op Instagram. Daarmee doelt hij op de kat van Marieke Elsinga, met wie hij elke ochtend een radioshow maakt op Qmusic, die hij vijf jaar geleden cadeau heeft gedaan op haar verjaardag. Kiki Wennink, producer van de show, is de gelukkige! De radio-dj deelt vandaag voor het eerst een foto met zijn nieuwe liefde op Instagram. Daarop zie we de lovebirds met een glimlach van oor tot oor. Te cute!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mattie Valk (@mattievalk)

Hartstikke verliefd

“Ik ben hartstikke verliefd”, gaf Mattie vanmorgen toe op de radio, toen Marieke hem naar zijn nieuwe vriendin vroeg. De radio-dj verklapte dat hij en Kiki inmiddels al een tijdje samen zijn. Voordat hij het nieuws met de wereld wilde delen, wilde Mattie eerst heel zeker zijn van zijn relatie.

“Maar ik weet het meer dan zeker. Ik ben gek op Kiki”, zei de verliefde dj. Ahw! Ook Marieke is blij voor haar collega’s. “Het is jullie zo gegund. Elke keer als je erover praat, begin je te stralen”, zei ze tegen Mattie.

Lieve reacties

Onder de post kunnen Mattie en Kiki rekenen op een heleboel lieve reacties van collega’s, bekende vrienden en volgers. “Dacht heel even dat er al een verlovingsring om zat 😂😂 Gefeliciteerd ❤️❤️❤️❤️❤️”, grapt collega Tom van der Weerd. “Hahaha hoe krijg je het voor elkaar. Een vriendin met de naam Kiki 😂 ❤️”, reageert een luisteraar. Ook Q-collega’s Kai Merckx, Bram Krikke, Annemarie Rozing, Menno Barreveld en Joost Swinkels reageren met hartjes en felicitaties. Grazia wenst Mattie en Kiki ook heel veel geluk samen!

Bron: Instagram @mattievalk, NU.nl | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws