Déze realitysterren zijn te zien in Eating With My Enemy

Drama in 1, 2, 3...

Goed nieuws voor iedereen die altijd smult van Eating With My Ex, want er komt een gloednieuwe spin-off van het programma aan. In Eating With My Enemy: Going Dutch gaan de deelnemers niet met hun ex aan tafel, maar met hun vijand! Déze realitysterren schuiven voor de gelegenheid bij elkaar aan.

Eating With My Enemy

Discovery+ komt met de nieuwe spin-off Eating With My Enemy: Going Dutch, waarin de deelnemers dit keer niet met hun ex aan tafel schuiven, maar met hun vijand! We zijn getuigen van enemies, die na een doodse stilte of flinke ruzie weer bij elkaar aan tafel komen. Een ijzige storm vormt zich boven het restaurant wanneer de enemies tijdens hun diner met intens pittige vragen worden geconfronteerd.

Het roept heftige emoties op: van afkeer en verdriet tot aan blijdschap en wie weet zelfs een vorm van verzoening aan het eind? Natuurlijk is de allerlaatste en meest prangende vraag te vinden op de rekening. Kunnen de rivalen hierna samen door één deur of lukt het maar niet om de strijdbijl te begraven? De spin-off bestaat uit drie afleveringen en gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten. Morgen verschijnt de eerste aflevering namelijk al bij discovery+!

Michella & Lisa

In de eerste aflevering zitten direct de grootste aartsrivalen tegenover elkaar. Niemand minder dan Michella Kox en Lisa Sace vechten voor het oog van de camera hun vete uit en dat gaat niet zonder slag of stoten…Waar drama is, zijn Michella en Lisa. Een potentiële samenwerking tussen de twee diva’s leidde tot een felle online-strijd. Voor het eerst ontmoeten Michella en Lisa elkaar dan nu in levenden lijve. Volgens Michella probeert ze al een hele tijd van haar ‘stalker’ Lisa af te komen. Lisa laat niet zomaar over zich heen walsen en legt Michella’s pestgedrag op tafel. De confrontatie begint meteen ijskoud en gedurende de eerste gang zakt de temperatuur al helemaal tot onder nul… Na een hevige schreeuwpartij wordt er zelfs een glas drank in het gezicht gegooid. Oh my!

 

Quinten en Levie

Later in het seizoen gaat ook Quinten Jarrett dineren in het restaurant van Eating with my Enemy. Tegenover hem zit niemand minder dan ex-zakenpartner Levie. De twee hadden samen een bedrijf in voedingssupplementen, maar gingen met knallende ruzie uit elkaar. Ah oh. Wordt het in Eating With My Enemy uitgesproken? Of gooien de heren toch nog een beetje olie op het vuur?

ewme

Geert en Geert Jan

Daarnaast zien we hoe boeren Geert en Geert Jan van Boer Zoekt Vrouw niet alleen voor hen nieuw culinair-terrein ontdekken, maar ook een al langslepende ruzie proberen uit te praten. De twee hielden dan wel geen liefde aan het programma over, maar wel een goede vriendschap. Ze vonden elkaar in muziek en trokken zelfs als muzikaal duo door ’t land. Toen boer Geert Jan uiteindelijk toch een relatie kreeg, zou boer Geert hier niet leuk of enthousiast op reageert hebben. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de vriendschap tussen de twee tot een einde kwam. Spannend!

 

Faisel & Morena

Ook Faisel en Morena doen een poging om de strijdbijl te begraven. Echte fans weten dat de twee elkaar al kennen van een Youtube-video die zij samen hebben opgenomen in het verleden: het werd een enorme hit met bijna 200.000 views. Toen Morena bij Faisel aanklopte voor haar deel van de winst, gaf Faisel alleen niet thuis… Een flinke online-ruzie volgde tussen de twee, tot ze elkaar weer in het echt troffen in Good Luck Guys, waar de drama vrolijk verderging.

ewme

Zouden ze aan tafel voor eens en altijd de lucht kunnen klaren? We shall see!

Eating With My Enemy: Going Dutch is vanaf vrijdag 8 december wekelijks te zien op discovery+.

Bron en beeld: Discovery+

Laatste nieuws