Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Bibi Breijman zwanger van derde kindje

Bibi en Waylon hadden een wel héél bijzonder cadeautje in petto voor hun kroost op pakjesavond.

Heel leuk babynieuws! Bibi Breijman is namelijk in verwachting van haar derde kindje, samen met lover Waylon. Dat heeft de mom zojuist bekendgemaakt op Instagram, met een hele lieve video.

In blijde verwachting

Bibi plaatst op Instagram een zoete video met vriendlief Waylon en de kinderen, waarin ze op pakjesavond aan haar kroost vertelt dat er opnieuw een baby'tje in haar buik groeit.

“Pakjesavond 💝 “gaat mama nu dood?”, vroeg Tedje onwetend in deze derde HG ronde. Toen we thuis kwamen uit het ziekenhuis, wilden we het haar toch maar alvast vertellen, elk emmertje is voor iets heel moois❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 Chessie is ook heel blij 😂”, staat er in de caption. Wat lief!

View this post on Instagram

A post shared by BIBI (@bibibreijman)

Vooral dochtertje Teddy lijkt onder de indruk van het vrolijke nieuws. ''Echt? Kijken?'', klinkt het nadat de boodschap een beetje doorgedrongen is. Nadat ze zelf even heeft gevoeld, heeft ze al snel een prangende vraag: ''Is dit een meisje?'' Cute!

Reacties

Natuurlijk kan het stel in de comments rekenen op veel felicitaties van bekend en onbekend Nederland. “Oooh gefeliciteerd lieverds❤️”, laat Chantal Janzen achter. Bobbi Eden schrijft: “Gefeliciteerd 🥳 ❤️” onder de post en Bridget Maasland plaatst een stel lieve hartjes. ''Aahhh zo leuk ♥️ gefeliciteerd en geniet ervan (hopelijk mag dat ook deze keer) 🙏'', wenst iemand anders haar toe.

Hyperemesis gravidarum

Hoewel blijdschap nu uiteraard overheerst, is zwanger zijn voor Bibi niet altijd even makkelijk. Zowel tijdens de zwangerschap van dochtertje Teddy als die van babyboy Chester, had Bibi last van hyperemesis gravidarum, oftewel extreme misselijkheid. Hier werd ze zelfs meerdere keren voor opgenomen in het ziekenhuis.

Namens Grazia van harte gefeliciteerd en een fijne zwangerschap gewenst!

Bron: Instagram @bibibreijman, Grazia archief | Beeld: NL Beeld