Oh my: Floris valt meer dan 10 kilo af tijdens Expeditie Robinson

'Ik begrijp er helemaal niks van', klinkt het na het resultaat op de weegschaal.

We kunnen al een tijdje genieten van de spectaculaire avonturen, stiekeme bondjes en hongerige weken in Expeditie Robinson, want de halve finale is in zicht. Omdat de BN’ers weinig eten en fysiek zware proeven doen, vallen ze natuurlijk flink af tijdens de expeditie. Zo ook Floris Göbel, die in de laatste aflevering het strijdtoneel moest verlaten. Op Instagram deelt het programma hoeveel kilo Floris is afgevallen. Enne, dat is niet mis!

Hongerige expeditieleden

Met een bijzonder mager dieet van héél weinig rijst en meel, zit er voor de expeditieleden absoluut geen feestmaal in op het eiland. Niet al te verwonderlijk dus, dat zij tussen de fysieke beproevingen en de continue honger door, behoorlijk wat kilo’s kwijtraken. Op het Instagram-account van Expeditie Robinson zien we dat afvaller Floris op de weegschaal gaat staan en duidelijk verbaast is over zijn nieuwe gewicht.

De weegschaal

Na een behoorlijk onverwachte wending op de eilandraad was het voor Floris tijd om afscheid te nemen van de expeditie – én dat betekent dat het moment van de waarheid daar was: de weegschaal. ”Floris dacht aan vijf kilo, maar uiteindelijk is hij veel meer afgevallen😱”, luidt de caption van het bericht.

“Voor de expeditie woog ik 82 kilo. We gaan eens even kijken wat daar van over is”, luidt de natuur- en dierenexpert de video op het Instagram-account van Expeditie Robinson in.

Aan zijn gezicht is duidelijk af te lezen dat hij behoorlijk is afgevallen. “Oh joh. Dit meen je, dit had ik nooit gedacht. 71,5? 10,5 kilo eraf!”, klinkt het verbaast. ”Ik dacht in mijn hoofd 76, 77, misschien 75. (…) Ik begrijp er helemaal niks van. 10,5 kilo, ik had dit nooit gedacht!”

Wow, dit toont nogmaals aan hoe bizar weinig de expeditieleden eten tijdens hun avontuur op de onbewoonde eilanden!

Bron: Instagram @expeditierobinson_rtl | Beeld: Shotbysud

Laatste nieuws