Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Gloednieuwe kerstfilm Eerste Hulp Bij Kerst nu te zien op Videoland

Wil je zien!

Met nog minder dan drie weken te gaan tot kerst en buiten écht winterweer met volop sneeuw, is dit hét moment om op de bank te kruipen met een heerlijke kerstfilm. Goed nieuws, want op Videoland kijk je vanaf nu de gloednieuwe Nederlandse kerstfilm Eerste Hulp Bij Kerst.

Eerste Hulp Bij Kerst

Ken je de film Eerste Hulp Bij Kerst nog niet? No worries, we praten je graag even bij. Vier totaal verschillende mensen dealen op kerstavond met hun issues, met patiënten en elkaar. Zonder het te weten zijn ze aan elkaar overgeleverd en ontdekken ze dat ze alle vier hetzelfde over het hoofd zien: om anderen lief te hebben, moet je eerst van jezelf houden.

Tel daar nog een nietsontziende sneeuwstorm, een overenthousiast gospelkoor, ontsnapte rendieren, vreemde bezoekers, magische momenten en een mysterieuze patiënt bij op zonder naam en iedereen zal beamen dat Lily, Ben, Yannick en Shanti deze kerst wel een beetje hulp kunnen gebruiken... Het zal een kerstavond worden die ze nooit vergeten en de Kerstman ook niet.

https://youtu.be/oF0rrwFoYdo?si=NRe4dgQoC8BpRgD7

Nog meer zien van Eerste Hulp Bij Kerst? Hierboven zie je alvast de volledige trailer. 

Feelgood kerstfilm

In deze heerlijke feelgood kerstfilm van Will Koopman zijn rollen weggelegd voor onder meer Eva LaurenssenTeun Luijkx en Soy Kroon. Enne, het allerbeste nieuws: Eerste Hulp Bij Kerst is vanaf vandaag 6 december exclusief te streamen bij Videoland. Pak je dekentje, warme chocolademelk en popcorn er dus maar snel bij en kruip lekker op de bank. Have fun!

Bron: Videoland | Beeld: William Rutten / Rob Jacobs