Deze 5 feelgood kerstfilms mag je niet missen

Zet deze kerstfilms maar op je to watch list!

Geen zin om voor de miljoenste keer Home Alone, Love Actually of Elf te kijken? Deze feelgood kerstfilms zijn in de decembermaand kersvers te streamen…

1. Eerste Hulp Bij Kerst

Deze Nederlandse kerstfilm van Will Koopman speelt zich af op de spoedeisende hulp, waar de hoofdrolspelers allemaal aan het werk zijn om kerstavond te ontvluchten. Met bekende namen als Eva Laurenssen, Teun Luijkx en Soy Kroon.

Vanaf 6 december te zien op Videoland.

2. The Naughty Nine

Een kerstfilm met Home Alone en Ocean’s Eleven vibes waarin Andy op het stoute kinderlijstje is beland. Hij verzamelt een groep van andere ondeugende kinderen en samen proberen ze cadeautjes te stelen uit het dorp van de Kerstman.

Te zien op Disney+.

3. Best. Christmas. Ever!

Een film over twee oude vriendinnen die door een sneeuwstorm met hun gezinnen vast komen te zitten en in een kerstchaos belanden. Volgens de kijkers zó cliché dat-ie perfect is om na een kerstborrel met vrienden of familie weg te kijken.

Te zien op Netflix. 

4. Family Switch

Een heerlijke kerstfilm à la Freaky Friday en 13 going on 30 met Jennifer Garner in de hoofdrol. Twee ouders wisselen door een kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam met hun kinderen en moeten hiermee zien te dealen.

Te zien op Netflix.

5. Så var det jul igjen

In deze Noorse film neemt Thea haar nieuwe verloofde Jashan mee naar huis om met haar familie de feestdagen te vieren. Maar zijn Indiase roots en hun Noorse tradities blijken behoorlijk te botsen en het belooft geen vrolijke kerst te worden.

Vanaf 6 december te zien op Netflix.

Tekst: Jill Waas | Beeld: Netflix (Scott Everett)

Laatste nieuws