B&B Vol Liefde-Paul gaat meedoen aan dit bekende televisieprogramma

Te leuk!

Het kan je niet ontgaan zijn: B&B Vol Liefde was deze zomer een enorm succes. Enne, dat merkt B&B-koppel Debbie & Paul nog steeds! Hoewel ze nog wel eens moeten wennen aan die plotselinge bekendheid, weerhoudt dat Paul er niet van om nog meer televisiefaam te verkrijgen. RTL Boulevard maakte bekend dat hij dit seizoen meedoet aan De Slimste Mens!

B&B Vol Liefde

Door hun deelname aan B&B Vol Liefde leerden Debbie en Paul elkaar kennen en nu zijn ze stapelverliefd op elkaar. Onder de Spaanse zon hebben de twee elkaar helemaal gevonden en delen ze geregeld lieve kiekjes van elkaar. Het koppel hoeft hun relatie al een tijdje niet langer geheim te houden, want sinds de reünie van het programma is het officieel bekend dat de twee een stelletje zijn. En dat voelde voor beide als een enorme opluchting. “Nu kunnen we de straat op zonder gedoe”, aldus de B&B-eigenaresse destijds. Het moge duidelijk zijn dat de twee dikke verkering hebben! En hoewel het seizoen al een tijdje is afgelopen, krijgt menig D&P-fan nog steeds geen genoeg van het verliefde koppel!

De Slimste Mens

Leuk nieuws voor kersverse BN’er Paul, want hij neemt plaats in één van de drie stoelen tijdens de openingsaflevering van De Slimste Mens! Het nieuwe seizoen van het programma gaat op 18 december van start. Paul gaat het onder anderen opnemen tegen actrice Barbara Sloessen, zanger/rapper Gotu Jim, TikTokker Vic Clé, de Belgische presentatrice Evi Hanssen en nog vele andere namen die dit seizoen aanschuiven. Mocht hij zover komen natuurlijk! In gesprek met RTL Boulevard vertelt Paul dat hij in elk geval al wat wijze raad heeft gekregen van zijn liefje Debbie. ‘Blijf rustig, daar heb je het meeste aan’, gaf ze hem mee. Wij hebben er alle vertrouwen in!

Bron: RTL Boulevard, Reality | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws