Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Win een gepersonaliseerde vintage stylingsessie van Diva Maria Brons + shoppingvoucher t.w.v. €500

We hebben een heel leuke winactie voor je!

Voor een eerste date willen we er graag zo goed mogelijk uitzien en dus trekken we onze mooiste kleding uit de kast. In sommige gevallen gaan we zelfs nog even de stad in om een nieuwe jeans of jurk te kopen. Ook nemen we steeds vaker een kijkje bij leuke vintageshops. Kun jij wel een beetje hulp gebruiken bij het spotten van leuke vintage parels? Dan hebben we iets heel leuks voor je!

Winactie

Thriftshops zijn enorm populair om kleding te kopen, ook voor de eerste date. Samen met vintage lover Diva Maria Brons en datingapp FRUITZ mogen we daarom een gepersonaliseerde vintage stylingbegeleiding van Diva weggeven. Enne, dat is nog niet alles. Ook krijg je een voucher t.w.v. €500 om te investeren in een prachtige vintage outfit en accessoires voor een perfecte date. Hoe leuk!

Date

Heb je nog geen leuke date op het oog? FRUITZ to the rescue. Deze datingapp voor Gen-Z heeft voor ieder wat wils. In deze app laat je namelijk weten wat je zoekt door gelijk to the point te komen. Hoe dat werkt? Open de FRUITZ-app, kies de vrucht die bij je past en ontdek dates die precies hetzelfde willen als jij. Zo wil de app gênante misverstanden voorkomen in je zoektocht naar liefde — of je die nu voor één nacht, casual of serieus wil — en hoef je geen tijd te verliezen.

Er zijn vier verschillende fruiticoontjes of datingvoorkeuren. Door in de app op je profiel voor een bepaald stuk fruit te kiezen, geef je aan welke verhouding je zoekt. Welke fruitsoorten dat zijn? Komen ze:

  • De kers 🍒: om je wederhelft te vinden
  • De druif 🍇: om samen een drankje te drinken, en wie weer meer...
  • De watermeloen 🍉: op zoek naar 'fruits with benefits'
  • De perzik 🍑: om vanavond de lakens mee te delen

Win, win, win

Zie jij het helemaal zitten om op FRUITZ-date te gaan in je nieuwe vintage outfit? Vul dan onderstaand formulier. Let op: de stylingsessie vindt op donderdag 7 december tussen 17.00 en 19.00 bij Episode Amsterdam plaats (Nieuwe spiegelstraat 37H, Amsterdam).

[mail-win-form id='108']

Deze actie loopt tot en met maandag 4 december. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.