Wait, what? Deze B&B Vol Liefde-deelnemer is te zien in seizoen 2 van Winter Vol Liefde

De oud B&B-deelnemer gaat opnieuw op zoek naar de liefde.

Goed nieuws, want een Winter Vol Liefde gaat bijna van start! Het programma is de winterse versie van het o zo populaire B&B Vol Liefde. En omdat de reeks nu al zó populair is, is er nu ook al een tweede seizoen in de maak. Maar dat is nog niet alles, want wat blijkt? Er doet een oude bekende aan mee! Ruud is that you?

Ruud uit B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde was de hit van de zomer. Een wintereditie mag dan ook niet uitblijven. In het eerste seizoen van Winter Vol Liefde volgen we single Nederlanders in het buitenland die op zoek zijn naar de liefde. Degenen die worden gevolgd? Dat zijn Edith uit Oostenrijk, Benjamin uit Zwitserland, Marco uit Noorwegen, Guido uit Lapland en Saul uit Zwitserland. De deelnemers wonen op de mooiste plekken van de wereld en genieten van het heerlijke leven, dat ze nu graag met iemand willen delen. Hoewel het eerste seizoen nog moet beginnen, is er ook al een tweede seizoen in de maak. Yay!

Spannend

En in dat tweede seizoen zit een bekende, namelijk Ruud uit het tweede seizoen van B&B Vol Liefde. In B&B Vol Liefde zegde hij zijn baan op bij de Belastingdienst in de hoop om de ware liefde te vinden. Hij reisde af naar Oostenrijk voor Astrid, waar het uiteindelijk niets werd tussen de twee. En waar Ruud en Astrid die vonk niet voelden, werd Ruud wel op slag verliefd op Oostenrijk. Enne, precies daarom reist hij ook dit keer weer af naar Oostenrijk. Hij gaat aan de slag bij een skilift in Kleinwalsertal, maar is er natuurlijk vooral om de ware liefde te vinden.

Ruud himself zegt er het volgende over: “Dat (de liefde vinden, red,) is altijd spannend natuurlijk. De eerste selectie wordt door de producers gemaakt, daarna mag ikzelf een selectie van twee of drie vrouwen maken die naar Oostenrijk komen.”

‘Niet keihard op zoek’

In eerste instantie was Ruud niet eens op zoek naar de liefde, maar toen deze kans op zijn pad kwam kon hij natuurlijk geen nee zeggen. “Ach, echt keihard op zoek ben ik niet. Want hoewel ik een heel sociaal dier ben, kan ik ook heel goed alleen zijn. Vind ik soms heerlijk juist. Maar ik doe mee voor de gezelligheid, omdat ik van Oostenrijk houd en omdat ik graag aan televisieprogramma’s meedoe. Al die aandacht vind ik best prettig, dat geef ik eerlijk toe. En als dat ook nog leidt tot een nieuwe liefde, iemand met wie ik kan lachen, dan zou dat helemaal perfect zijn.”

Bron: Love Reality, Metro Nieuws | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws