Zien: dit zijn de allereerste beelden van Winter Vol Liefde

Dit belooft veel goeds!

Aangezien heel Nederland afgelopen zomer obsessed was door B&B Vol Liefde, kijken velen al weken uit naar Winter Vol Liefde. Hoewel de eerste afleveringen van het programma pas vanaf 18 december worden uitgezonden, deelt Videoland nu alvast de eerste beelden.

Winter Vol Liefde

B&B Vol Liefde was de hit van de zomer. Een wintereditie mag dan ook niet uitblijven. In het eerste seizoen van Winter Vol Liefde volgen we single Nederlanders in het buitenland die op zoek zijn naar de liefde. Degenen die worden gevolgd? Dat zijn Edith uit Oostenrijk, Benjamin uit Zwitserland, Marco uit Noorwegen, Guido uit Lapland en Saul uit Zwitserland. De deelnemers wonen op de mooiste plekken van de wereld en genieten van het heerlijke leven, dat ze nu graag met iemand willen delen.

In Winter Vol Liefde hoeven de kandidaten niet per se een B&B te hebben. De vrijgezelle ondernemers kunnen bijvoorbeeld ook een restaurant runnen, skileraar zijn of husky sledetochten organiseren in het winterse gebied. Hoewel het allemaal een sprookje lijkt, missen de vijf kandidaten toch de ware liefde aan hun zijde en zijn daarom op zoek naar een leuke partner.

Eerste beelden

Inmiddels heeft Videoland de eerste beelden van Winter Vol Liefde gedeeld. Enne, die beelden beloven veel goeds. Zo is te zien dat Saul een aanmelding krijgt van zijn ex, dat het wel klikt tussen Guido en zijn date en dat Benjamin al meteen een prachtig avontuur beleeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Vanaf 18 december kunnen we vier keer per week genieten van de liefdesperikelen die zich afspelen in Winter Vol Liefde. Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag komt er namelijk een gloednieuwe aflevering op televisie én op Videoland. We can’t wait!

Bron en beeld: RTL 

 

Laatste nieuws