Babynieuws: Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong ouders geworden

Het kindje is op een bijzondere dag geboren.

Heuglijk nieuws voor Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong. De twee zijn vorige dinsdag ouders geworden van een zoontje. Dit deelde de vader van Frenkie, John de Jong, met Radio 538.

Bijzondere geboortedag

Radio 538-dj Frank belde gisteren met John de Jong om te vragen of hij hem al mocht feliciteren met mooi babynieuws.  “Ja, ja hoor!”, reageerde John daarop blij. “We hebben hem vandaag voor het eerst gezien. Ik hem heb vanmiddag voor het eerst in mijn armen gehad. Dat is een prachtig moment natuurlijk; het is een prachtig mannetje”, deelt de vader van Frenkie trots.

John wil niet te veel details delen, maar vertelt wel dat zijn kleinzoon op 21 november is geboren om 14.21 uur. Voor de familie De Jong een heel bijzondere datum, want 21 is het rugnummer van Frenkie. Hij koos dit nummer omdat dit de geboortedag is van zijn opa. “En dat is altijd zijn nummer gebleven.”

De naam van zijn kleinzoon maakt John niet bekend. “Dat willen ze denk ik zelf doen.” Wel deelt John dat zijn kleinzoon met zijn doopnaam naar hem en de vader van Mikky is vernoemd. “Daar ben ik supertrots op.” Awh!

Zwangerschap

Begin juli deelden Frenkie en Mikky het blijde nieuws dat ze hun eerste kindje verwachten. De twee zijn al bijna tien jaar een steady couple. Het stel kreeg in 2014 een relatie en verloofden zich vorig jaar.

Zo ging Frenkie tijdens hun vakantie op één knie voor zijn grote liefde. ““I SAID YES❤️❤️👴👵”, schreef Mikky destijds op Instagram toen ze beelden deelden van dit romantische moment. “Ik kan niet wachten om de rest van onze levens samen door te brengen. She said yes❤️👵👴”, liet Frenkie erover weten.

Bron: Radio 538 | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws