Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia Geersen deelt leuk nieuws: ‘Even heel wat anders’

'Belle Année, wat letterlijk ‘mooi jaar’ betekent'

Sylvia Geersen is on a roll! Het model is sinds De Bachelorette dolgelukkig met kapitein Joris, heeft de scheiding met haar ex-man eindelijk kunnen afronden én is aan een heel nieuw avontuur begonnen. De beauty deelt namelijk heel leuk nieuws op haar Instagram!

Belle Année

In gesprek met Beau Monde verklapte Sylvia Geersen eerder dit jaar dat haar leven behoorlijk pittige periodes heeft gekend, maar nu ze haar Joris aan de haak heeft geslagen in De Bachelorette, is ze gelukkiger dan ooit. Bovendien onthulde Sylvia onlangs dat ze na zeven lange jaren eindelijk de scheiding van haar ex-man heeft kunnen afronden. Kortom: 2023 was een bijzonder mooi jaar voor Syl.

Enne, dat vond zij klaarblijkelijk zelf ook! Op Instagram deelde het model namelijk het vrolijke nieuws dat ze een exclusieve lijn champagne heeft uitgebracht. Bij een reeks zwoele foto's legt Sylvia uit hoe dit zo tot stand is gekomen.

"Lieve mensen, even heel wat anders", begint zij haar bericht. "Met trots lanceer ik mijn eigen exclusieve Champagnelijn, Belle Année. Mijn limited edition Champagnes. Belle Année, wat letterlijk ‘mooi jaar’ betekent", legt ze uit. Ha! Een bijzonder toepasselijke manier om te proosten op het prachtige jaar dat zij achter de rug heeft, non?

Subtiele verwijzing

Sylvia is zelf nauw betrokken geweest bij het selectieproces van haar perfécte fles bubbels. "Alles geproefd en deze champagne is het geworden! Zoooo lekker!", schrijft ze enthousiast. Op een sneak peek zien we dat de luxe fles geheel on brand is voorzien van een label met een prachtige roos – een subtiele verwijzing naar haar Bachelorette-avontuur. Hoe leuk!

Proosten

Sylvia heeft natuurlijk een hoop om op te proosten. In een aflevering van Casa di Beau blikte ze al terug op hoe gelukkig ze was met Joris. Tijdens haar deelname aan De Bachelorette gaf Sylvia haar allereerste én allerlaatste roos aan Joris. “Toen ik hem ook zag lopen, nadat ik hem de laatste roos had gegeven, zag ik ook echt mijn man weglopen. En ik wil echt met hem verder. Daar ga ik heel hard mijn best voor doen, dat dat gaat lukken”, deelde ze. Toen Beau van Erven Dorens vroeg waar Sylvia zich over vijf jaar zag, hoefde ze niet lang na te denken. “Ik zie mijzelf met Joris.”

Én dus met een fles persoonlijke bubbels erbij. Het is het stel hoe dan ook gegund!

Bron: Instagram @sylviageersen, Beau Monde | Beeld: NL Beeld