Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh! Deze 28 Netflix-series krijgen een vervolg

Van Emily in Paris tot Ginny & Georgia!

Get ready voor een nieuwe dosis kijkplezier! Naast het feit dat Netflix haar aanbod regelmatig uitbreidt en ons trakteert op nieuwe pareltjes, vergeet de streamingdienst ons ook niet te verblijden met nieuwe seizoenen van series waar we ooit aan verknocht waren. Goed nieuws: déze series krijgen een vervolg!

Nieuw seizoen

Of je nu op zoek bent naar romantiek, spanning of komedie, er is voor ieder wat wils wat betreft het serie aanbod op Netflix. Maarre, let's be honest: we hebben allemaal zo onze favorieten. Kun jij ook niet meer slapen sinds jouw go to Netflix-serie tot een einde kwam? Dan hopen we voor je dat er snel een vervolg aan komt!

Van sommigen wist je het − obviously − al lang en breed, en sommigen zijn waarschijnlijk nieuw voor je, maar déze Netflix-series krijgen een vervolg! ''Hoe excited zijn jullie voor dit? 🤩'', plaatst Netflix bij het lijstje.

Ehh, heel exited! Staat jouw favoriet ertussen?

Onze favorieten

Emily in Paris

De opnames van het vierde seizoen van Emily in Paris werden – net als veel andere series en films – uitgesteld door de schrijversstaking. Inmiddels is die staking voorbij en kan er vooruitgeblikt worden op de opnames. Variety meldde afgelopen oktober dat de opnames begin volgend jaar in Parijs zullen beginnen. Er kan ook niet veel langer gewacht worden, want volgend jaar is Parijs ook de gaststad voor de Olympische spelen. In januari zullen de opnames dan ook van start gaan. Vanaf juni tot en met september verbiedt Parijs alle opnames in de stad en dus zit er toch een beetje haast achter. Can't wait!

Ginny & Georgia

Seizoen twee van Ginny & Georgia eindigde met een behoorlijke cliffhanger en sindsdien hoopten fans dat er een vervolg zou komen op de hitserie. En jawel, dat gaat er komen! De cast van Ginny & Georgia maakte in mei op Instagram en TikTok bekend dat er maar liefst twee(!) nieuwe seizoenen in de maak zijn. “Get ready with me”, begon Antonia Gentry die de rol van Ginny voor haar rekening neemt, “om de seizoenen drie en vier aan te kondigen van Ginny & Georgia.” “Dat betekent nog twee seizoenen”, vervolgde Brianne Howey enthousiast, die de rol van Georgia speelt. Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen van Ginny & Georgia te streamen is op Netflix. Maarre, hopelijk hoeven we er niet al te lang meer op te wachten!

Squid Game

Het eerste seizoen van Squid Game was een mega succes op Netflix. Het kon dan ook bijna niet uitblijven dat er een tweede seizoen van de serie gemaakt zou gaan worden. Dit werd in juni vorig jaar al bevestigd! Naast de exciting boodschap van Netflix, liet maker Hwang Dong-Hyuk zich destijds ook al uit over het tweede seizoen. “Er komt een hele nieuwe ronde aan.” Toch is de releasedatum nog steeds niet vrijgegeven. Wel heeft Netflix bevestigd dat de opnames van het tweede seizoen 'eind dit jaar' zouden beginnen. Dus wellicht zijn ze op dit moment wel in volle gang. Spannend!

Bron: Netflix | Beeld: Ginny & Georgia