Dít kerstnummer past het beste bij jouw sterrenbeeld

Past de klassieker All I Want For Christmas Is You het best bij jou of toch een recenter kerstnummer?

December staat voor de deur en dat betekent dat het weer geoorloofd is om kerstmuziek te draaien! Er zijn natuurlijk talloze kerstliedjes. Zo genieten we volop van classics als All I Want For Christmas Is You en Last Christmas, maar komen er ook elk jaar nieuwe nummers bij. Welk kerstnummer het beste bij jou past, staat in de sterren geschreven!

Steenbok (22 december tot 19 januari|)

Jouw nummer: Band Aid – Do They Know It’s Christmas?

Als echte serieuze Steenbok houd jij wel van kerst, maar niet om alle tierelantijntjes, versieringen en cadeautjes. Jij geeft om kerst omdat het de tijd van het jaar is om iets voor een ander te doen. Een kerstnummer met iets meer diepgang zoals die van Band Aid past dan ook heel goed bij jou.

Waterman (20 januari tot 18 februari)

Jouw nummer: Sia – Santa’s Coming For Us

Jij, Waterman, bent een eigenzinnig en bovenal origineel persoon. Die kerstklassiekers van Mariah Carey en Wham! laat jij liever aan je voorbijgaan en Michael Bublé die ieder jaar onder zijn steen vandaan komt voor kerst mag van jou wel onder zijn steen blijven zitten. De nieuwste en meest originele kerstliedjes; dat is waar jij van houdt.

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Jouw nummer: Britney Spears – My Only Wish (This Year)

Jij bent als Vis een wispelturig typje: je wilt altijd weer wat anders maar weet tegelijkertijd eigenlijk helemaal niet wat je wilt. Britney, in tegenstelling tot jou, weet dat wel: ze wil maar één ding deze kerst. Misschien dat haar vastberadenheid je wat inspiratie kan geven…

Ram (21 maart tot 19 april)

Jouw nummer: Train – Shake Up Christmas

De Ram houdt enorm van avontuur. Het liefste heb jij dat je dagen er niet hetzelfde uitzien en doe jij er alles aan om te voorkomen dat de sleur erin komt. Het nummer van Train, waarin hij zingt over het omgooien van kerst, past dan ook perfect bij je.

Stier (20 april tot 20 mei)

Jouw nummer: Andy Williams – It’s the Most Wonderful Time of the Year

Kerst is voor jou misschien wel het beste wat je het hele jaar overkomt. Als kerst net is afgelopen, begin jij bij wijze van spreken alweer met aftellen. Als november is aangebroken ben jij niet te stoppen; het duurt dan immers nog maar een kleine twee maanden. Het nummer It’s the Most Wonderful Time of the Year is jou dan ook op het lijf geschreven.

Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Jouw nummer: Jackson 5 – Santa Claus Is Comin’ To Town

Jij bent als Tweeling een rasechte optimist en altijd enthousiast. Soms zó enthousiast, dat mensen niet geloven dat je oprecht bent. Omdat jij zo ontzettend enthousiast bent, past er ook een heel vrolijk kerstnummer bij je.

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Jouw nummer: Mariah Carey – All I Want for Christmas Is You

Kerst draait volgens jou om niets meer en niets minder dan liefde. Liefde voor elkaar; dat is wat jij de echte kerstgedachte vindt. Heb je de ware liefde wel gevonden, dan is dit nummer voor diegene. Heb je geen partner, dan zing je dit liefdevolle nummer gewoon voor je familie.

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Jouw nummer: Kylie Minogue – Santa Baby

Ja de Leeuw. De Leeuw is een regelrechte flirt en houdt ervan dat mensen tijdens kerst samenkomen. Want, misschien kom je dan nog wel een leuk iemand tegen! Voor jou dan ook een nummer dat net zo flirty is als jij dat bent.

Maagd (23 augustus tot 22 september)

Jouw nummer: Chris Rea – Driving Home For Christmas

Jij bent van nature een persoon dat wel houdt van een beetje regelmaat en van tradities. Kerst moet vooral met een mooie versierde boom zijn, je hele familie moet erbij zijn en er moet een gourmetstel op tafel staan. En, misschien nog wel het allerbelangrijkste; jij vindt dat je met kerst thuis hoort te zijn. Het nummer van Chris Rea past dan ook perfect bij jou.

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Jouw nummer: Band Aid – Do They Know It’s Christmas?

Weegschalen zijn echte diplomaten en weten hoe ze dingen vanuit een ander zijn perspectief moeten zien. Weegschalen willen dingen altijd goed maken en willen dat iedereen harmonieus met elkaar samenleeft. Het nummer Do They Know It’s Christmas is jou dan ook op het lijf geschreven.

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Jouw nummer: Wham! – Last Christmas

Oh Schorpioen toch, jij bent gezegend (en soms vervloekt) met hele intense emoties. Jij kunt extreem blij, maar ook extreem verdrietig zijn, bijvoorbeeld wanneer je hart is gebroken. Het nummer van Wham! is dan ook perfect voor jou.

Boogschutter (22 november tot 21 december)

Jouw nummer: Bianca Ryan – Couldn’t It Be Christmas Everyday?

Ja, jij vraagt je oprecht af of het niet iedere dag kerst kan zijn. Jij bent – op eigenlijk ieder moment van het jaar – klaar voor de kerstdagen. Het nummer Couldn’t It Be Christmas Everyday past dan ook heel goed bij jou.

Bron: Dingen voor Vrouwen, Cosmopolitan | Beeld: Netflix (Holidate)

Laatste nieuws