Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x de Soraya Beads van LELO t.w.v. €229

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we 1x de Soraya Beads van LELO t.w.v. €229 weggeven!

LELO

Mocht je LELO nog niet kennen, dan stellen we je graag even voor. LELO is marktleider op het gebied van intieme lifestyleproducten. Het bedrijf is niet alleen een high-end designer van, maar ook een voorvechter van seksueel welzijn wereldwijd. Daarbij focust LELO zich op individuen die weten dat seksueel genot geslacht, seksuele geaardheid, ras en leeftijd overstijgt. LELO biedt ervaringen van extase zonder schaamte en het plezier om alle wonderen van het menselijk lichaam te ontdekken, met als doel een vervuld intiem leven. Sounds good, right?

Backdoor-to-heaven

Wil jij een spicy avondje in de slaapkamer nog iets hotter maken? Uit onderzoek van LELO blijkt dat nog geen dertig procent van de vrouwen gebruik maakt van hun achteringang. En ondanks dat het niet voor niets de backdoor-to-heaven genoemd wordt, blijkt dat veel vrouwen het nog nooit geprobeerd hebben. Om anaal genot voor eens en voor altijd uit het verdomhoekje te halen, heeft LELO een bijpassende nieuwe toy: de Soraya Beads. Enne, daarmee wil je vanavond nog ‘shallowing’ uitproberen.

Soraya Beads

De Soraya Beads is een genderneutrale anale kralen-toy en ideaal voor beginners. Met de Soraya Beads maak je stapsgewijs kennis met de wondere wereld van anaal genot. Het speeltje bestaat uit vier steeds groter wordende trillende anale kralen, waardoor je je lichaam op een comfortabele manier kunt laten wennen aan een fenomenaal bezoekje aan de achterkant. Dit alles is mogelijk dankzij de innovatieve Bow-Motion™-technologie die is geïnspireerd op de meesterlijke bewegingen van violisten, waarbij alle vibrerende kralen in harmonie samenwerken om een stotend gevoel te creëren zonder de stotende beweging.

De Soraya Beads van LELO.

Win, win, win

Nieuwsgierig geworden naar deze (nieuwe) sensatie? Lucky you, want wij mogen de Soraya Beads t.w.v. €229 weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='106']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 12 december. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.