Is jouw sterrenbeeld Waterman? Dan is vandaag je geluksdag

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld Waterman? Lucky you! Vandaag, vrijdag 17 november, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Waterman? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Waterman: 21 januari – 19 februari

Er kunnen relatieproblemen ontstaan en dan is het van belang, dat je dicht bij jezelf blijft. Laat je geliefde niet alles bepalen of sturen, blijf in touch met wat jij wilt en verlangt. Op die manier blijft je relatie in balans en respecteer je jezelf.

Heb je het gevoel dat je leven uit balans is of dat je overweldigd wordt, neem dat dan serieus. Check dan in bij jezelf en kijk wat je nodig hebt of kan doen om de situatie te veranderen of te verbeteren.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Ginny & Georgia (Netflix)

Laatste nieuws