Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Iris Enthoven gaat de grens over met podcast

Exciting!

Heel groot nieuws voor Iris Enthoven! De presentatrice, podcastmaker en Expeditie Robinson-kandidaat gaat de grens over met haar podcast Held in eigen verhaal. In de gloednieuwe podcast They Survived deelt Iris nog veel meer bizarre en unieke verhalen. Enne, de eerste aflevering is vandaag al te beluisteren!

Held in eigen verhaal

Iris timmert al jaren hard aan de weg als presentatrice én podcastmaker. Samen met Nina Warink en Sophie Milzink maakt ze de succesvolle podcast Vrouwmibo, en ze heeft haar eigen podcast Held in eigen verhaal. Laatstgenoemde is één van de best beluisterde podcast van Nederland en brengt bijzondere verhalen. In de podcast gaat Iris in gesprek met verschillende inspirerende gasten, die allemaal een uniek verhaal hebben.

Over de grens

Na het succes in Nederland gaat Iris nu de grens over met haar podcast en is ze naar Engeland gereden om daar een serie nieuwe verhalen te vertellen. Vol enthousiasme lanceert ze dan ook haar nieuwe podcast, genaamd They Survived. Een spannende stap die deuren opent tot nog veel meer bizarre en unieke verhalen. Door de podcast nu in het Engels uit te brengen, wil Iris een nóg groter publiek bereiken met alle inspirerende verhalen.

Bijzondere verhalen

Benieuwd welke verhalen je kunt verwachten in het eerste seizoen van They Survived, dat is opgenomen in Londen? Een van de gasten heeft meer dan 30 operaties ondergaan om continu groeiende tumoren in het gezicht te verwijderen. Een andere gast is 16 uur gegijzeld met een pistool op zijn rug, om er jaren later achter te komen waarom een van de terroristen zijn leven spaarde. Er komt iemand langs die twee keer ontsnapte uit Noord-Korea en een ander maakte een schipbreuk mee. Ook is er een verhaal van een overlever van een schoolshooting, wie acht keer geraakt is door de taliban, waarvan zes keer in het gezicht. Heftig!

De eerste aflevering van They Survived verschijnt op dinsdag 14 november om 16.00 uur op YouTube en Spotify. 

Beeld: NL Beeld