Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hebben: Lidl verkoopt heerlijke wasparfum

Rennen naar de Lidl!

TikTok zou TikTok natuurlijk niet zijn als er ook deze week weer een product he-le-maal viraal ging. Enne, dit keer is dat geen product van de Action of Wibra, maar van de Lidl! De winkelketen verkoopt namelijk een wasparfum dat té lekker ruikt om niet te delen.

Wasparfum van de Lidl

Je was overheerlijk laten ruiken is natuurlijk wat we allemaal willen. Enne, met deze heerlijke wasparfum van de Lidl maak je dat zeker waar. Er zijn maar liefst vier verschillende geuren beschikbaar: Japanse Blauwe Regen, de Originele, Argan en Lente. Je kunt je dus wel voorstellen hoe je schone, frisse was ruikt nadat het uit de wasmachine komt.

Nóg leuker: je koopt de flesjes voor maar €2,99! Met een flesje kun je veertig wasbeurtjes draaien, waardoor je dus veertig keer kunt genieten van heerlijk ruikende was. Enne, het werkt natuurlijk precies hetzelfde als wasverzachter, alleen gebruik je hier veel minder van. Doe twee dopjes wasparfum in het wasverzachterbakje en you're good to go! Wil je die extra parfumgeur? Voeg dan drie dopjes toe.

@meerdoenmetminder Wasparfum bij Lidl! Ik nam er 2 mee, de blauwe en groene (die ruikt naar die gouden bekende wasverzachter). 🔥🔥 . . #voorjou #voorjoupagina #vjp #wasparfum #lidl #lidlnederland #lidlfinds #dupeparfum ♬ origineel geluid - Meerdoenmetminder

Multifunctioneel

Maar dat is niet het enige! De wasparfum is namelijk multifunctioneel. Zo kun je de wasparfum niet alleen gebruiken voor je was, maar ook voor je vloer. Wait, what?! De wasparfum kan namelijk ook dienen als vloerreiniger, waardoor je hele woning ook nog eens overheerlijk gaat ruiken. Win-win!

Het enige wat je hoeft te doen is twee dopjes wasparfum toevoegen aan vijf liter water en je bent klaar om te gaan dweilen.

Bron: Fem-Fem | Beeld: Adobe Stock, TikTok