Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! De karakters voor The Masked Singer zijn bekendgemaakt

Er zitten weer een paar spectaculaire pakken tussen!

The Masked Singer keert terug met alweer het vijfde seizoen! Gisteren werden de karakters eindelijk onthuld. En er zitten weer schitterende pakken tussen!

Nieuw seizoen

Vanaf vrijdag 10 november is zover en kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van The Masked Singer. Dit jaar zullen er voor het eerst maar liefst twintig bekende Nederlanders zich in de spectaculaire kostuums hijsen om hun zangkunsten ten gehore te brengen terwijl ze compleet onherkenbaar zijn. We weten helaas nog niet wie de bekende Nederlanders zullen zijn, maar dus al wel in welke pakken ze zitten.

De karakters van dit seizoen zijn: Badeend, Bonbon, Buffel, Discobol, Druiventros, Eekhoorn, Hert, IJsbeer, Koala, Kogelvis, Libelle, Magiër, Nijlpaard, Schaap, Stinkdier, Toffe Peer, Tuinkabouter, Uil, Walrus, Zeester.

Presentatoren

Presentator Ruben Nicolai staat de kandidaten bij en het panel bestaat dit jaar voor het eerst uit 5 personen. Vertrouwde gezichten Buddy Vedder, Carlo Boszhard, Gerard Joling, Loretta Schrijver en nieuwkomer Monica Geuze. Zij zullen hun uiterste best doen om de ware identiteit van de nieuwe karakters te onthullen. Dit jaar zijn de pakken nog mooier en grootser dan vorig jaar. In de eerste vier afleveringen worden steeds vijf nieuwe karakters geïntroduceerd. Voor het eerst worden er in elke aflevering maar liefst twee karakters onthuld.

Monica liet eerder al weten erg veel zin te hebben om dit jaar deel uit te maken van The Masked Singer. “Echt zo ontzettend leuk! Vorig jaar deed ik zelf mee en dit jaar mag ik gewoon in het panel aanschuiven. Ik weet hoe ongemakkelijk het is om te bewegen in zo’n pak, dus ik denk dat ik daar met heel veel ongeloof en empathie naar ga kijken. Ik kan niet wachten tot de opnames beginnen, het is al bijna en ik heb er heel erg veel zin in", ze zei.

Na acht afleveringen op vrijdagavond zal dit seizoen worden afgesloten met een spectaculaire finale op oudejaarsavond! Genoeg leuks om naar uit te kijken dus!

Bron: RTL | Beeld: William Rutten / Rob Jacobs