Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Carrière nieuws! Olcay Gulsen gaat nieuw programma maken

Oeh!

Olcay Gulsen is back! De knappe tv-persoonlijkheid en programmamaakster heeft de laatste jaren niet stil gezeten en komt nu weer met leuk nieuws. Ze is op dit moment namelijk bezig met het maken van een nieuw entertainmentprogramma. Echter zal ze niet de presentatrice van de show zijn, vertelt ze in een gesprek met RTL Boulevard.

Nieuw programma

"Het is een combinatie tussen informatief en entertainment", vertelt Olcay in een gesprek met RTL Boulevard. Echter zal ze niet de presentatrice van de show zijn, maar wordt ze wel een vast onderdeel van het entertainmentprogramma. Daar is ze niet onbekend mee, de beauty is namelijk weleens vaker een vast lid van een programma. "Ik denk ook wel dat ik heel goed een soort wing-lady kan zijn voor mensen", aldus Olcay. Ze is namelijk vaak te zien als tafeldame bij programma's als Op1 en Khalid & Sophie op NPO. Bovendien was Olcay eerder ook regelmatig te gast bij RTL Boulevard.

Wie de show wel gaat presenteren is helaas nog niet bekend. Ook wil Olcay nog niet vertellen wanneer het nieuwe entertainmentprogramma te zien zal zijn. Wel verklapt ze dat de show op een streamingdienst uitgezonden zal worden.

Eerdere programma's

Olcay heeft al eerder verschillende humaninterestprogramma's weten te maken, zoals Fatale liefde, Gestalkt en Olcay & huiselijk geweld. Ook heeft ze vorig jaar het programma Heb Ik Wat Van Je Aan? gepresenteerd en was ze dit jaar nog op de televisie te zien samen met haar ex-man Ruud de Wild in hun eigen realityserie Ruud & Olcay.

Toe aan iets nieuws

Vorig jaar liet Olcay aan Grazia weten dat ze wel weer toe is aan een luchtiger entertainment-programma. "Ik merk dat ik het op dit moment heel leuk vind om wat meer entertainmentprogramma’s te maken, zoals Heb Ik Wat Van Je Aan? Ik heb de laatste tijd best wat serieuze dingen gemaakt over onderwerpen als huiselijk geweld en stalking. Heel belangrijk, maar ik merk na zo’n draaiperiode dat het vrij donker in mijn hoofd is."

Ze vertelde destijds: "Toen ik klaar was met Fatale Liefde en Gestalkt had ik een mini-depressie, omdat ik zo werd meegesleurd in de heftige verhalen van de slachtoffers. In een programma als Heb Ik Wat Van Je Aan? zie je echt de creatiekant, terwijl het andere allemaal vernieling is. Er was zo weinig licht en daar mag wel wat meer balans in komen." Wij zijn benieuwd waar de brunette nu mee gaat komen!

Bron: RTL Boulevard, TV Gids | Beeld: NL Beeld