Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hailey Bieber is helemaal klaar met zwangerschapsgeruchten

'Kan ik niet verdomme één keer een opgeblazen buik hebben en niet zwanger zijn?'

Hailey Bieber heeft de afgelopen tijd meermaals de vraag gekregen of ze misschien in verwachting is van haar eerste kindje met Justin Bieber, waarmee ze sinds hun huwelijk in 2018 still happily in love is. Het model is nu helemaal klaar met de zwangerschapsgeruchten die over haar worden gedeeld en vertelt dat een zwangerschap niet de reden is van haar opgeblazen buik.

Zwangerschapsgeruchten

Fans van Hailey zijn continu aan het speculeren over de vraag of ze misschien in verwachting is van een eerste kleine spruit samen met haar man Justin. De geruchtenmolen draait op volle toeren en stiekem hopen fans op een Bieber-baby binnenkort. In gesprek met GQ Hype vertelt het model over de zwangerschapsgeruchten. "Onlangs had iedereen weer zoiets van: 'oh mijn god, ze is weer zwanger'. En dat is me nu al meerdere keren overkomen", deelt Hailey. "Het is zo vermoeiend. Kan ik niet verdomme één keer een opgeblazen buik hebben en niet zwanger zijn?"

De vragen die Hailey krijgt over een eventueel gezin zitten haar vaak dwars. "Ik zou liegen als ik zou zeggen: dat kan me geen moer schelen. Maar als er een dag komt dat het waar is, zal het internet de laatste zijn die het weet", stelt ze.

Cyste

Het is echter niet de eerste keer dat Hailey te maken krijgt met geruchten over een zwangerschap. Vorig jaar draaide de geruchtenmolen ook al op volle toeren, nadat fans een ietwat vollere buik bij Hailey hadden gespot. Maar ook toen was er geen sprake van een baby op komst. Ze had namelijk last van een opgeblazen buik door een cyste op haar eierstokken. "Ik heb geen endometriose of PCOS maar ik heb wel een paar keer een cyste aan mijn eierstok gehad en dat is nooit leuk", zo schrijft Hailey. "Geen baby", benadrukt ze. Door de cyste is ze misselijk, voelt ze zich opgeblazen, heeft ze krampen en is ze emotioneel. "Nou ja, ik denk dat velen van jullie zich hierin herkennen. We kunnen dit aan." Vorig jaar maart deelde Hailey ook al een gezondheidsupdate. Toen heeft ze namelijk een mini-beroerte gehad. Gelukkig is ze daar inmiddels weer van herstelt.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld