Wait, what: is Hailey Bieber zwanger?

Fans weten het zeker: er is een mini-Bieber in de maak.

Hoewel sommige diehard Selena-fans Hailey Bieber het ergste toewensen en nog altijd hopen dat het huwelijk tussen haar en Justin strandt, lijkt het Bieber-koppel sinds hun huwelijk in 2018 still happily in love. En veel fans zijn ervan verzekerd dat hun liefde binnenkort bezegeld wordt: op social media regent het namelijk reacties van volgers die denken dat Hailey zwanger is.

Theorie

De geruchten hebben allemaal te maken met een foto die Hailey zelf op Instagram heeft geplaatst. Op het laatste kiekje van een lange fotoreeks neemt het model volgens volgers de typische pregnant woman pose aan – misschien ken je ‘m wel: hand in de rug, buik naar voren. Volgens TikTokker AmeliaCee is de foto in de buurt van Haileys buik enigszins bewerkt. En inderdaad, wanneer je goed kijkt zie je dat de achtergrond ietwat vervormd is en het gedeelte bij de buik a bit blurry is.

@ameliacee Is Hailey pregnant? #haileybieberpregnant #haileybieber #selenagomez #justinbieber ♬ original sound – Amelia💁🏼‍♀️

Twijfelachtig

To be honest, we’re not so sure of deze theorie genoeg is om een zwangerschapsgerucht op te baseren. Er zijn namelijk ook genoeg fans die de beweringen keihard tegenspreken. Wat anderen zien als een baby bump, zijn volgens hen simpelweg Haileys uitstekende ribben. Daarnaast wordt er door oplettende volgers opgemerkt dat de buik van het model er ook zo uitzag nadat er een cyste uit haar buikholte verwijderd was. Echt gegrond zijn de geruchten dus niet, al moeten we bekennen dat fans het ook bij het juiste eind hadden toen Rihanna en Kylie Jenner zwanger bleken te zijn.

Niet de eerste keer

In celebrity-land is het natuurlijk niet zo gek dat er roddels over en weer gaan, en het is dan ook niet de eerste keer dat fans denken dat er een mini-Bieber in de maak is. En hoewel Hailey en Justin eerder lieten weten er enorm naar uit te kijken om een gezin te starten, gaven ze ook toe dat ze daar nu nog niet mee bezig zijn. Well, you never now. Time will tell!

Bron: ELLE | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws