Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Nicolette Kluijver staat open voor nieuwe liefde

'Maar het is geen open sollicitatie hoor'

Nicolette Kluijver is een vrouw met vele talenten. Ze is presentatrice, actrice, model en sinds 2014 hét gezicht van Expeditie Robinson. Ze woont al vier jaar op Bonaire, maar gaat het tropische eiland toch vaarwel kussen. Ze verhuist volgend jaar weer terug naar Nederland – en wie weet komt ze hier een nieuwe liefde tegen, want daar staat de presentatrice inmiddels voor open. Hoe leuk!

Verhuizen

Inmiddels woont Nicolette Kluijver al vier jaar met veel plezier op het tropische eiland Bonaire. Echter komt daar in de zomer volgend jaar een einde aan, want de presentatrice zal het eiland vaarwel kussen. Samen met haar ex-man en drie kinderen gaat ze terug verhuizen naar Nederland. "Ik word helemaal gek van het heen en weer vliegen. Het is ver, het is duur en het is niet goed voor het klimaat. Het voelt super hypocriet", vertelt de presentatrice in een gesprek aan RTL Boulevard. "Isa gaat naar de middelbare. We kunnen misschien nog wel een jaartje langer blijven, maar dan moet ze in de middelbare school terug. Dus dat is ook onhandig. Dit is gewoon het moment."

Even wennen

Voor de oudste, Isabella en de tweeling Ana-Sofia en Jesse zal het wel even wennen worden om aan het nieuwe avontuur in Nederland te beginnen. "De kinderen moeten wel heel erg wennen aan dat ze teruggaan. En dat vind ik soms wel lastig, want wij als ouders gaan de keuze maken. Ik hoop dat ze hier snel weer aarden, maar ze zijn nu een soort Mowgli. Ze lopen altijd op blote voeten en klitten in hun haren. Altijd buiten in bomen klimmen, op het strand spelen. Dat zal hier wel even wat anders worden", vertelt Nicolette. "Het is altijd een groot gegeven en een cadeau geweest dat we al die tijd daar hebben gezeten, maar je haalt die kinderen daar ook weer weg. Ik vind het ook lastig voor ze."

Ook haar ex-man Joost zal mee terug moeten naar Nederland. "Ja, Joost moet mee naar Nederland, tuurlijk. We voeden samen de kinderen op. We zijn echt goed samen, we willen het beste voor de kinderen. We staan er alle twee achter, maar hij vindt Bonaire wel fantastisch. Dus ja. Hij moet, maar... het is wel een beetje zuur", lacht ze.

Nieuwe liefde

Na de avonturen op het tropische eiland is het voor het gezin tijd om weer terug te gaan naar Nederland. Hoe moeilijk het ook is, kan dit ook weer vele kansen bieden. Zo ook op liefdesgebied, want de presentatrice staat weer open voor een relatie. Op dit moment is er namelijk nog geen nieuwe liefde in het leven van Nicolette. "Ik zou het wel leuk vinden, maar dat is nog niet aan de hand helaas. Ik ben superblij met hoe het gaat nu. Ik ben gezond, ik heb drie fantastische kinderen, ik heb superleuk werk. Een nieuwe liefde zou natuurlijk welkom zijn, maar het is geen open sollicitatie hoor, zo desperate is het nog niet", grapt ze.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld