Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: de trailer van Selling Sunset seizoen 7

Drama incoming!

We wachten met smart op alweer het zevende (!) seizoen van Selling Sunset. En na alle drama in de voorgaande seizoenen belooft ook dit seizoen weer enorm spraakmakend te worden. Tenminste, als we kijken naar de eerste beelden in de nieuwste trailer. Oh my..

Heather is er niet bij

Hoewel het nieuwe seizoen nog moet beginnen, is er nu al genoeg te bespreken over de komende afleveringen. Vorige week werd de castfoto van het nieuwe seizoen gedeeld en daarop schitterde Heather Rae Young in afwezigheid. Betekent dit dat we Heather helemaal niet meer gaan zien of houdt ze er toch nog een kleine rol op na?  “Ik zit een klein beetje in seizoen zeven, voor zover ik weet. Dus we zullen zien”, aldus Heather op haar eigen Instagram. Hmmm.

Maya ook afwezig

Wie we in ieder geval niet in het nieuwe seizoen gaan zien is Maya. “Ik heb besloten mijn contract niet uit te voeren”, bevestigde de makelaar eerder al aan Page Six. “Ik wil me op mijn gezin concentreren en van kust tot kust vliegen is veel. De show is geweldig en ik hou van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om mijn bedrijf in Zuid-Florida te laten groeien.”

Drama, drama en nog eens drama

Wat kunnen we dan wel van het zevende seizoen verwachten? Natuurlijk zijn Jason en Brett Oppenheimer weer beiden in de show te bewonderen. Zij zijn nog altijd busy met de huizenmarkt in Los Angeles. Chrishell is op tour met haar nieuwe partner G-Filip, en vindt het daarom lastig om haar werk en privéleven te combineren. Enne, daarnaast heeft Jasons nieuwe vriendin het idee dat er nog iets speelt tussen Chrishell en haar ex. Oh oh...

Releasedatum

Netflix heeft eindelijk de trailer gelanceerd voor het nieuwe seizoen en die belooft veel goeds! We hoeven daarnaast niet lang meer te wachten voordat we de makelaars in Los Angeles weer kunnen bewonderen, want vanaf 3 november gaat het nieuwe seizoen van start. Yay!

Bron: Film vandaag | Beeld: YouTube, Selling Sunset